ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Tip για την σιλικόνη στις κατασκευές και τις μικροεργασίες σας

Tip για την σιλικόνη στις κατασκευές και τις μικροεργασίες σας
Πολλές φορές σε διάφορες κατασκευές αλλά και μικρο εργασίες στο σπίτι σας χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κάθε είδους σιλικόνη για να μονώσετε διάφορα σημεία κτλ. Ένα πολύ καλό tip που λίγος κόσμος ξέρει για να κάνετε την διαδικασία αυτή πιο εύκολη είναι το εξής:
ΥΛΙΚΑ
Σιλικόνη 
Υγρό κρεμοσάπουνο 
γάντια μιας χρήσεως
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε σιλικόνη και περάσετε ένα σημείο με αυτή θα δείτε ότι εάν θέλετε να την απλώσετε για να την κάνετε πιο λεία ή να τις δώσετε το σχήμα που θέλετε για το σημείο  είναι μια διαδικασία που είναι αρκετά κουραστική και πολλές φορές δεν πετυχαίνει. Ένας πολύ εύκολος τρόπος είναι όταν απλώσετε την σιλικόνη στο σημείο που θέλετε βάλτε λίγο κρεμοσάπουνο στο γάντι σας και περάστε με αυτό την σιλικόνη από πάνω θα δείτε ότι θα μπορείτε πολύ πιο εύκολα να δώσετε ότι σχήμα θέλετε στην επιφάνεια της σιλικόνης χωρίς να κολλάει στα γάντια σας  και θα δείτε ότι θα μπορείτε να την κάνετε πολύ πιο εύκολα λεία επιφάνεια.
Tip για την σιλικόνη στις κατασκευές και τις μικροεργασίες σας Tip για την σιλικόνη στις κατασκευές και τις μικροεργασίες σας Reviewed by TipsNow on Μαΐου 02, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.