Πολλές φορές διάφορες έτοιμες σάλτσες ή διάφορες μαρμελάδες κλπ είναι πολύ καλά σφραγισμένες και δεν ανοίγουν εύκολα. Πολλοί εφαρμόζουν διάφορες διαδικασίες όπως πετσέτες στο στόμιο του βάζου κλπ... ωστόσο υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος για να ανοίξετε το βάζο χωρίς να κουραστείτε καθόλου τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι τα εξής:
ΥΛΙΚΑ
κουτάλι του γλυκού
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Με το πίσω μέρος του κουταλιού εφαρμόστε το όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία σαν μοχλό στην συνέχεια χωρίς μεγάλη δύναμη πιέστε προς τα κάτω. όχι απότομα αλλά σιγά σιγά μέχρι να ακούσετε τον αέρα να μπαίνει στο βάζο θα το καταλάβετε επίσης και από μια μικρή κίνηση που θα κάνει το καπάκι του βάζου στο πάνω μέρος του. Θα σηκωθεί λόγω του αέρα που εισχώρησε. Στην συνέχεια ανοίξτε το βάζο κανονικά.
Πώς ανοίγουμε ένα αεροστεγώς σφραγισμένο βάζο χωρίς κόπο;
Reviewed by TipsNow
on
Μαΐου 05, 2015
Rating:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Σας ευχαριστούμε πολύ