ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Παραδοσιακή συνταγή για κοκκινιστό κατσικάκι με πατάτες στην γάστρα

Παραδοσιακή συνταγή για κοκκινιστό κατσικάκι με πατάτες στην γάστρα

Παρακάτω θα δείτε μια παραδοσιακή συνταγή για κοκκινιστό κατσικάκι με πατάτες. Είναι μια πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή που μπορεί να φτιάξει ο καθένας στο σπίτι του. Τα υλικά και η διαδικασία είναι αναλυτικά παρακάτω. 
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό κατσικάκι γάλακτος
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
4  φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια
2 φλυτζάνια ξυσμένες ντομάτες  πομοντόρο
Μισή κουταλιά της σούπας ντοματοπελτέ
1/3  κουταλάκι του γλυκού κύμινο
Αλάτι χοντρό
Πιπέρι χοντρό
800 γραμμάρια πατάτες χοντροκομμένες 
1 γλυκοπατάτα 200 γραμμάρια χοντροκομμένη
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Βράζουμε το κρέας σε μια κατσαρόλα και ξαφρίζουμε το κρέας ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Βράζουμε μέχρι να μπορεί να μπει το πιρούνι στο κρέας. Στην συνέχεια σουρώνουμε το κρέας και κρατάμε το ζουμί σε ένα μπολάκι (αφού πρώτα το έχουμε σουρώσει). Στην συνέχεια τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μας μαζί με το κρέας.  Αφού τα τσιγαρίσουμε βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά στην γάστρα μας  την ξυσμένη ντομάτα, μισή κουταλιά της σούπας ντοματοπελτέ, το κύμινο, αλάτι και πιπέρι και τα βάζουμε στο φούρνο μέχρι να δέσει η σάλτα. Στην συνέχεια από τον ζωμό που έχουμε κρατήσει ρίχνουμε  1 ποτήρι του νερού ζωμό. Όταν πιει το ζωμό ρίχνουμε τις πατάτες  και βάζουμε 2 ποτήρια του νερού ζωμό. Μόλις πιει το ζωμό το φαγητό μας και ξεροψηθούν οι πατάτες μας το φαγητό είναι έτοιμο.



Παραδοσιακή συνταγή για κοκκινιστό κατσικάκι με πατάτες στην γάστρα Παραδοσιακή συνταγή για κοκκινιστό κατσικάκι με πατάτες στην γάστρα Reviewed by TipsNow on Απριλίου 16, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.