ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

2+1 κατασκευές από φελλό που θα σας λύσουν τα χέρια

3+1 πράγματα που μπορείτε να φτιάξετε με ένα απλό φελλό

Υπάρχουν πολλές κατασκευές που μπορείτε να φτιάξετε με ένα απλό φελλό ή περισσότερους. Παρακάτω θα δείτε κάποια εύχρηστες κατασκευές για την καθημερινότητα σας που μπορεί να σας βοηθήσουν
2+1 κατασκευές από φελλό που θα σας λύσουν τα χέρια

1. Μπρελόκ από φελλό

ΥΛΙΚΑ
1 φελλός
Ένας μαγνήτης  σε πλάκα σε πλάτος ίσο με την  διάμετρό του φελλού και μήκος ίσο με τον φελλό
Ισχυρή κόλλα
Ένα λαστιχάκι
Μαχαίρι
Προστατευτικά γάντια
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Πρώτα από όλα φοράτε τα προστατευτικά γάντια για να μην κοπείτε στην συνέχεια κόβετε το φελλό κάθετα με ένα μαχαίρι πολύ προσεκτικά όπως βλέπετε και στην παρακάτω εικόνα.
κλειδοθήκη

Στην συνέχεια αφού κόψουμε το φελλό τοποθετούμε στο κάθε κομμένο μέρος ανάμεσα τον μαγνήτη αφού πρώτα έχουμε βάλει στα τοιχώματα κάθε φελλού ισχυρή κόλλα. Το τυλίγουμε με ένα λαστιχάκι και το αφήνουμε για μια μέρα για να στεγνώσει καλά. Στην συνέχεια μπορούμε με ένα σπρέι να βάψουμε το νέο μπρελόκ μας ή να κάνουμε ότι άλλο σχέδιο μπορούμε να φανταστούμε. Μπορείτε να βάλετε κοντά στην είσοδο της πόρτα σας μια σιδερένια επιφάνεια για κλειδοθήκη και να την διακοσμήσετε και αυτή όπως εσείς θέλετε. Έτσι λοιπόν μπορείτε να έχετε ένα πολύ όμορφο μπρελόκ και μια εύχρηστη κλειδοθήκη.


2. Σουβέρ από φελλό

ΥΛΙΚΑ
Μαύρη σήτα
Αρκετούς φελλούς
Ισχυρή κόλλα
μαχαίρι
ψαλίδι
προστατευτικά γάντια
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Πρώτα από όλα βάζουμε τα προστατευτικά μας γάντια και πολύ προσεκτικά κόβουμε τους φελλούς όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα.
3+1 πράγματα που μπορείτε να φτιάξετε με ένα απλό φελλό
Στην συνέχεια κόβουμε με ένα ψαλίδι την σήτα μας σε τετράγωνα το ιδανικό μέγεθος είναι 10*10 εκατοστά. Τοποθετούμε σε μια επιφάνεια τα κομμάτια από φελλό σχηματίζοντας ένα τετράγωνο με τα κομμάτια από φελλό στην συνέχεια τοποθετούμε επάνω την σήτα μας  και βάζουμε την κόλλα. Η κόλλα θα περάσει από τις σχισμές της σήτας και θα κολλήσει πολύ εύκολα με τον φελλό. Το αφήνουμε μια μέρα να στεγνώσει. Το σουβέρ μας είναι έτοιμο.

3. Προστατευτικό ποδιών καρέκλας και επίπλων από φελλό

ΥΛΙΚΑ
φελλός
ταινία χαλιών διπλής όψης
ψαλιδάκι
μαχαίρι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Φοράμε τα προστατευτικά γάντια μας και στην συνέχεια κόβουμε με ένα μαχαιράκι παράλληλα τους φελλούς όπως βλέπετε και στην παρακάτω εικόνα.
3+1 πράγματα που μπορείτε να φτιάξετε με ένα απλό φελλό

Σημαντικό είναι να είναι στο ίδιο πάχος τα κομμάτια φελλού. Στην συνέχεια κόβουμε την ταινία διπλής όψεως σε κύκλους στο μέγεθος του φελλού και και κολλάμε την μια άκρη της ταινίας επάνω στο φελλό. Τα προστατευτικά των επίπλων από φελλό είναι έτοιμα. Το συγκεκριμένο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σε διάφορα άλλα μέρη, ντουλάπια που χτυπάνε, ντουλάπες, εσωτερικό συρταριών και πολλά άλλα.

2+1 κατασκευές από φελλό που θα σας λύσουν τα χέρια 2+1 κατασκευές από φελλό που θα σας λύσουν τα χέρια Reviewed by TipsNow on Απριλίου 18, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.