ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς αυξάνουμε την ταχύτητα του ιντερνέτ;

Πώς αυξάνουμε την ταχύτητα του ιντερνέτ;

Θα έχετε παρατηρήσει ότι συνεχώς οι απαιτήσεις για πλοήγηση στο διαδίκτυο όλο αυξάνονται είτε για διασκέδαση είτε για επαγγελματικούς λόγους. Έχουμε περάσει στην εποχή του διαδικτύου που όλες οι ανθρώπινες συναλλαγές γίνονται μέσω αυτού του μέσου κτλ. Πλέον το ποιο σημαντικό στις μέρες μας είναι να έχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και υψηλής απόδοσης ταχύτητες ιντερνέτ. Οι παράγοντες που επιδρούν στην ταχύτητα είναι πάρα πολλοί. Στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι τοπικοί παράγοντες που επηρεάζουν την γραμμή του ιντερνέτ. Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά μερικά κόλπα για να αυξήσετε την ταχύτητα του ιντερνέτ του σπιτιού σας

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 
Πρώτα  από όλα ξεκινάμε από τον ηλεκτρικό υπολογιστή μας ή την κάθε είδους συσκευή πού χρησιμοποιούμε θα πρέπει να ελέγξουμε τοπικά την συσκευή μας. Παρακάτωθα τα βήματα 
1. Ξεκινάμε από το browser που χρησιμοποιούμε για την πλοήγηση μας. Κάνουμε ένα καθάρισμα του ιστορικού και των cookies σε κάθε πλοηγό εάν μπείτε στις ρυθμίσεις του θα βρείτε το ιστορικό και κάνουμε την εκκαθάριση του. Σε περίπτωση που κάνετε την διαδικασία αυτή  να θυμάστε ότι διαγράφονται όλοι οι κωδικοί που έχετε βάλει στις σελίδες σας. Οπότε πρέπει να τους θυμάστε για να τους βάλετε ξανά.
2. Ελέγχουμε τον ηλεκτρονικό μας υπολογιστή  εάν τρέχει παράλληλα πρόγραμμα κατά το άνοιγμα της συσκευής. Αυτό μπορούμε να το δούμε από το πίνακα ελέγχου του υπολογιστή μας και να περιορίσουμε τοπικά την χρήση αυτών των προγραμμάτων για να λειτουργούν καλύτερα τα προγράμματα για την πλοήγηση σας.
3. Ελέγχουμε την συσκευή μας για  ιούς malware, worms και κάνουμε ένα καθάρισμα με το antivirous  που έχουμε εγκαταστήσει στην συσκευή μας.
4. Στην συνέχεια για σταθερές συνδέσεις ελέγχουμε από το κεντρικό πίνακα εάν υπάρχουν άλλες συσκευές συνδεδεμένες στο δίκτυο μας, με λίγα λόγια εάν κάποιος γείτονας μας κλέβει ιντερνέτ και κάνει χρήση και χάνουμε ταχύτητα από αυτό.
5. Σε αυτό το βήμα πρέπει να ελέγξουμε όλα τα καλώδια και την πρίζα του τηλεφώνου και κάθε είδους συσκευή που παρεμβάλετε μεταξύ της πρίζας του τηλεφώνου και του rοuter μας όπως διαχωριστές κτλ.  Συγκεκριμένα θα πρέπει να ελέγξουμε το καλώδιο σύνδεσης ethernet είναι το καλώδιο από το router προς τον ηλεκτρονικό υπολογιστή μας. Και το καλώδιο του τηλεφώνου. Με λίγα λόγια ότι καλώδιο είναι μετά την πρίζα. Εάν είναι προβληματικό καθώς επίσης και κάθε είδους διαχωριστή κλπ. Τα υλικά αυτά είναι πάρα πολύ φθηνά και μπορείτε να τα αλλάξετε όλα. Ελέγχουμε την πρίζα. Εάν έχει πρόβλημα την αλλάζουμε.
6.  Εσωτερική καλωδίωση χώρου. Πολλές φορές το πρόβλημα είναι η πολύ παλιά καλωδίωση του σπιτιού. Εάν υπάρχει πρόβλημα μπορεί να χάνεται πολύ μεγάλο ποσοστό από την ταχύτητα σας και να έχει πολλά προβλήματα όπως αποσυνδέσεις κτλ. Αυτό παρουσιάζεται πολλές φορές σε παλιές πολυκατοικίες. Μπορεί να έκανε εργασίες ένας γείτονας σας και να  έκανε ζημιά στα καλώδια τα δικά σας.
7. Πίνακας πολυκατοικίας ή σπιτιού είναι το σημείο  που διανέμει σε όλα τα διαμερίσματα τα καλώδια για το τηλέφωνο και το ιντερνέτ. Εάν είναι σκουριασμένος, φθαρμένος είναι απόλυτα λογικό να επηρεάσει την ταχύτητα σας. Καλό λοιπόν εάν είναι προβληματικός να τον αλλάξετε.
8. Απόσταση από το κουτί του παρόχου σας. Όσο πιο μακριά είναι τόσο μειώνεται και η ταχύτητα που έχετε στον χώρο σας.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ
Αυτοί είναι μερικοί από τα προβλήματα βήματα, που μπορεί να επηρεάσει την ταχύτητα internet μιας σταθερής γραμμής. Ωστόσο υπάρχουν πολλοί παράγοντες ακόμα που μπορεί να επηρεάζουν την γραμμή σας.
Πώς αυξάνουμε την ταχύτητα του ιντερνέτ; Πώς αυξάνουμε την ταχύτητα του ιντερνέτ; Reviewed by TipsNow on Αυγούστου 14, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.