ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς βρίσκουμε γρήγορα πόσες μέρες έχει ένας μήνας;

Πώς βρίσκουμε γρήγορα πόσες μέρες έχει ένας μήνας;

Υπάρχει ένας πολύ εύκολος και γρήγορος τρόπος για να βρείτε ανά πάσα στιγμή πόσες μέρες έχει ένας μήνας που θέλετε. Η λύση είναι στο χέρι μας και συγκεκριμένα είναι η γροθιά μας. Στην παρακάτω εικόνα θα δείτε αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να βρίσκουμε τις ημέρες του μήνα που θέλουμε.


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Πώς βρίσκουμε γρήγορα πόσες μέρες έχει ένας μήνας;

Εάν κάνουμε το χέρι μας μια γροθιά θα δείτε ότι σχηματίζονται 4 "εξογκώματα" και 3 "κοιλίες". Κάθε "εξόγκωμα" υποδηλώνει μήνα με 31 ημέρες και κάθε "κοιλία" αντίστοιχα υποδηλώνει μήνα με 30 ημέρες. Ξεκινώντας λοιπόν να μετράμε όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα. Για να σας βοηθήσουμε όπου μπλε χρώμα 31 ημέρες και όπου πράσινο χρώμα 30 ημέρες, εκτός βέβαια από τον Φεβρουάριο που έχει 28 ή 29 μέρες ανάλογα με τα έτη. Μπορούμε να το κάνουμε και με τις δυο γροθιές μας όπως βλέπουμε και στην εικόνα ή μόνο με μία γροθιά την αριστερή ή και την δεξιά αρκεί να θυμόμαστε ότι όταν τελειώσει και ο Ιούλιος, τότε συνεχίζουμε τον Αύγουστο πάλι από το σημείο εκκίνησης, όπου δηλαδή ήταν και ο Ιανουάριος. Έτσι απλά θα βρίσκετε πάντα πόσες ημέρες έχει ένας μήνας, εύκολα και γρήγορα.
Πώς βρίσκουμε γρήγορα πόσες μέρες έχει ένας μήνας; Πώς βρίσκουμε γρήγορα πόσες μέρες έχει ένας μήνας; Reviewed by TipsNow on Μαρτίου 11, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.