ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Αποτελεσματικός ξεκούραστος τρόπος για το βερνίκωμα ξύλινων δαπέδων

Αποτελεσματικός ξεκούραστος τρόπος για το  βερνίκωμα ξύλινων δαπέδων

Υπάρχουν πάρα πολύ τρόποι για το βερνίκωμα των ξύλινων δαπέδων παρακάτω θα δείτε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο και τον πιο γρήγορο τρόπο για αυτό. 

ΥΛΙΚΑ

μηχανή λείανσης δαπέδων
ηλεκτρική σκούπα
μάσκα
φόρμα εργασίας καθαρή χωρίς σκόνες
ρολό και πινέλο καλής ποιότητας
θερμόμετρο χώρου

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Πρώτα από όλα πριν ξεκινήσουμε φοράμε την μάσκα στην συνέχεια αρχίζουμε να  την λείανση της ξύλινης επιφάνειας με μια μηχανή λείανσης. Υπάρχουν μαγαζιά που μπορείτε να νοικιάσετε με πολύ χαμηλό κόστος τις μηχανές αυτές. Η λείανση πρέπει να γίνει  με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο λεία. Στην συνέχεια αφού έχουμε λειάνει την επιφάνεια του ξύλινου δαπέδου, με μια ηλεκτρική σκούπα καθαρίζουμε πολύ καλά όλη την ξύλινη επιφάνεια του δαπέδου για να απομακρυνθεί όλη η σκόνη από το πάτωμα. Αφού έχουμε καθαρίσει πολύ καλά την επιφάνεια από την σκόνη το επόμενο βήμα είναι το βερνίκωμα. Φοράμε την καθαρή φόρμα εργασίας έτσι ώστε να μην έχουμε καθόλου σκόνη επάνω στα ρούχα μας από το προηγούμενο βήμα που ακολουθήσαμε. Ανακατεύουμε πολύ καλά τα βερνίκια πριν από την χρήση και τα αραιώνουμε ανάλογα με τις οδηγ΄λιες του κάθε βερνικιού. Ανακατέψτε και αφήστε το για 15 λεπτά πριν ξεκινήσετε να βερνικώνετε με το ρολό.  Τέλος περνάμε με βερνίκι το ξύλινο δάπεδο δυο φορές ανάλογα το δάπεδο και το είδος βερνικιών που έχουμε. Κάθε βερνίκι έχει ένα συγκεκριμένο χρονικό εύρος μεταξύ των δυο χεριών βερνικιού, να ακολουθήσετε πιστά αυτούς τους χρόνους. Σημαντικό όλων είναι η θερμοκρασία του δωματίου πριν ξεκινήσουμε να κάνουμε αυτή την διαδικασία. θα πρέπει η θερμοκρασία να είναι μεταξύ 17-26 βαθμούς Κελσίου. Γιατί άμα δεν τηρήσουμε την θερμοκρασία θα έχουμε πρόβλημα ως προς το βερνίκωμα των δαπέδων μπορεί η σκλήρυνση να μην είναι σωστή ή ακόμα και να σχηματίζονται διάφορες κηλίδες στο δάπεδο. 
Αποτελεσματικός ξεκούραστος τρόπος για το βερνίκωμα ξύλινων δαπέδων Αποτελεσματικός ξεκούραστος τρόπος για το  βερνίκωμα ξύλινων δαπέδων Reviewed by TipsNow on Φεβρουαρίου 11, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.