ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Τι σημαίνουν τα σύμβολα στις ετικέτες των ρούχων;

Τι σημαίνουν τα σύμβολα στις ετικέτες των ρούχων;

ΓΕΝΙΚΑ

Παλαιότερα, το πλύσιμο αυτό γινόταν είτε εντός σπιτιού, είτε εκτός, σε χώρους με τρεχούμενο νερό. Για να καθαρίζουν καλύτερα τα ρούχα, χρησιμοποιούσαν πέτρες, ξύλα, βούρτσες κ.ά. με τα οποία τα έτριβαν. Συνηθισμένη ήταν και η χρήση εργαλείων όπως η Σκάφη, ένα επίμηκες ξύλινο ή μεταλλικό σκεύος με ανάγλυφες προεξοχές επάνω στις οποίες έτριβαν τα ρούχα αφού πέρναγαν πρώτα από πάνω τους μερικές φορές το σαπούνι. Όταν εφευρέθηκε το πλυντήριο στις ΗΠΑ το 1907, το πλύσιμο των ρούχων άρχισε σταδιακά να γίνεται αυτόματα, με ανάδευση ρούχων, νερού και απορρυπαντικού, η οποία προκαλείται από την περιστροφή ενός μεταλλικού τυμπάνου. Τα πλυντήρια ρούχων είναι διαθέσιμα σε δύο κύριες μορφές: "επάνω φόρτωσης" και "μπροστινής φόρτωσης". Τα ρούχα περιστρέφονται μέσα στο τύμπανο κατά τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτή η κίνηση λυγίζει την ύφανση του υφάσματος και ο συνδυασμός νερού και απορρυπαντικού καθαρίζει τα ρούχα. Τα πλυντήρια έχουν ηλεκτρικά στοιχεία θέρμανσης για να θερμαίνουν το νερό.Συγκριτικές δοκιμές πλυντηρίων με "μπροστινή φόρτωση" και "επάνω φόρτωση" έχουν δείξει ότι γενικά τα πρώτα πλένουν τα ρούχα καλύτερα, προκαλούν τη λιγότερη φθορά, καταναλώνουν λιγότερο νερό και απορρυπαντικό και συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας σε αντίθεση με τα πλυντήρια "επάνω φόρτωσης".Η ικανότητα πλυσίματος και το κόστος είναι οι κύριες εκτιμήσεις για την αγορά ενός πλυντηρίου ρούχων. Στα πλυντήρια ρούχων δίνονται οι βαθμοί Eurobell για την απόδοση πλύσης, την ενεργειακή αποδοτικότητα και την αποδοτικότητα περιστροφής. Οι βαθμοί ξεκινούν από το Α μέχρι το Ε (από το καλύτερο προς το χειρότερο), και παρέχουν μια απλή μέθοδο για την οικονομία και την απόδοση. Μια συσκευή ΑΑΑ δηλώνει κορυφαία απόδοση και στις τρεις κατηγορίες.π Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά τι σημαίνουν οι ετικέτες των ρούχων μας για το πλύσιμο το σίδερο και πολλά άλλα.. 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΠΛΥΣΙΜΟ

Παρακάτω θα δείτε τις ετικέτες για το πλύσιμο. Ο αριθμός μέσα στο σύμβολο της λεκάνης δείχνει την μέγιστη θερμοκρασία με την οποία μπορούμε να πλένουμε τα ρούχα μας. 'Οπώς βλέπετε αναλυτικά στην εικόνα.
Τι σημαίνουν τα σύμβολα στις ετικέτες των ρούχων;

ΣΤΕΓΝΩΜΑ

Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά τα σύμβολα των ρούχων για το στέγνωμα των ρούχων σας. Οι τελείες που υπάρχουν στα παρακάτω σύμβολα δηλώνουν την θερμοκρασίας.
Τι σημαίνουν τα σύμβολα στις ετικέτες των ρούχων;

ΣΙΔΕΡΟ

Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά τα σύμβολα των ρούχων για το σιδέρωμα των ρούχων.Οι τελείες δηλώνουν το επίπεδο θερμοκρασίας.
Τι σημαίνουν τα σύμβολα στις ετικέτες των ρούχων;

ΛΕΥΚΑΝΣΗ

Στην παρακάτω εικόνα θα δείτε αναλυτικά τις ετικέτες ρούχων για την λεύκανση τους
Τι σημαίνουν τα σύμβολα στις ετικέτες των ρούχων;

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

Στην παρακάτω εικόνα θα δείτε αναλυτικά τις ετικέτες για το επαγγελματικό καθάρισμα
Τι σημαίνουν τα σύμβολα στις ετικέτες των ρούχων;
Τι σημαίνουν τα σύμβολα στις ετικέτες των ρούχων; Τι σημαίνουν τα σύμβολα στις ετικέτες των ρούχων; Reviewed by TipsNow on Ιανουαρίου 15, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.