ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Τρόπος για να καθαρίσετε τον πάγκο της κουζίνας μετά το ζύμωμα

Τρόπος για να καθαρίστε τον πάγκο της κουζίνας μετά το ζύμωμα
Πολλές φορές στην κουζίνα σας όταν ανοίγετε φύλλο στο ξύλινο τραπέζι ή όταν ζυμώνετε επάνω σε ξύλινη επιφάνεια μένουν διάφορα υπολείμματα από το ζύμωμα του ψωμιού σας ή από το άνοιγμα του φύλλου σας. Είναι αρκετά χρονοβόρο να καθαρίστε αυτές τις επιφάνειες στο τέλος των συγκεκριμένων εργασιών. Ωστόσο υπάρχει ένας τρόπος που θα ελαττώσει σημαντικά το χρόνο που σπαταλάτε για να καθαρίστε αυτές τις ξύλινες επιφάνειες. Τα υλικά που θα χρειαστείτε καθώς και η διαδικασία είναι παρακάτω:
ΥΛΙΚΑ
Ζεστό νερό
Αλάτι
Πανιά
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Στην λερωμένη επιφάνεια από τις ζύμες ρίχνουμε αλάτι. Στην συνέχεια αρχίζουμε να περνάμε και να καθαρίζουμε με ένα στεγνό πανί. Έτσι ώστε να απομακρύνουμε όσο πιο πολύ αλεύρι έχει μείνει στην επιφάνεια. Ρίχνουμε ξανά αλάτι στην επιφάνεια και καθαρίζουμε με ένα νωπό πανί. Με αυτό τον τρόπο θα δείτε ότι οι λερωμένες επιφάνειες θα καθαρίσουν αμέσως. Τέλος πλένουμε κανονικά τις επιφάνειες με απορρυπαντικό.
Τρόπος για να καθαρίσετε τον πάγκο της κουζίνας μετά το ζύμωμα Τρόπος για να καθαρίσετε τον πάγκο της κουζίνας μετά το ζύμωμα Reviewed by TipsNow on Μαρτίου 04, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.