ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

2 Tips για το πλύσιμο των πιάτων

2 Tips για το πλύσιμο των πιάτων

Πολλά νοικοκυριά χρησιμοποιούν πλυντήριο πιάτων για το καθημερινό πλύσιμό των πιάτων τους. Πολλές φορές όταν τα πιάτα  είναι πολύ λερωμένα κυρίως με διάφορες σάλτσες είναι δύσκολο να αφαιρεθούν και μπορεί να μείνουν υπολείμματα ακόμα και μετά το πλύσιμο με το πλυντήριο πιάτων σας. Για αυτό καλό είναι πριν από κάθε χρήση του πλυντηρίου σας να ακολουθείτε τους παρακάτω τρόπους. Θα δείτε ότι τα λερωμένα σας πιάτα θα καθαρίζουν πολύ ποιο εύκολα. Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά και τους δυο τρόπους. Μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε και σε περίπτωση που πλένετε τα πιάτα στο χέρι.

ΠΡΩΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ 

ΥΛΙΚΑ
Ζεστό νερό
Ξύδι
Αλάτι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε  μια λεκάνη ρίχνουμε ζεστό νερό και στην συνέχεια 2 κουταλιές της σούπας ξύδι και 2 κουταλιές της σούπας αλάτι στην συνέχεια ανακατεύουμε το μείγμα. Τοποθετούμε τα λερωμένα πιάτα για περίπου 20 λεπτά. Θα δείτε ότι τα ξεραμένα υπολείμματα θα αφαιρεθούν πολύ εύκολα. Τέλος πλένουμε τα πιάτα μας στο πλυντήριο πιάτων μας ή στο χέρι.

2 Tips για το πλύσιμο πιάτων ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ

ΥΛΙΚΑ
Ζεστό νερό
Σόδα
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε μια λεκάνη βάζουμε ζεστό νερό και ρίχνουμε μια κουταλιά της σούπας σόδα. Ανακατεύουμε καλά το μείγμα μας και τοποθετούμε τα λερωμένα πιάτα μέσα για περίπου 20 λεπτά. Θα δείτε ότι και και με αυτό τον τρόπο οι λεκέδες και τα ξερά υπολείμματα από σάλτσες κτλ θα απομακρυνθούν από τα πιάτα μας. Τέλος πλένουμε κανονικα΄τα πιάτα μας στο χέρι ή στο πλυντήριο πιάτων μας


2 Tips για το πλύσιμο των πιάτων 2 Tips για το πλύσιμο των πιάτων Reviewed by TipsNow on Μαρτίου 04, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.