ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Tip για απαλές φτέρνες και ξεκούραστα πόδια!

Tip για απαλές φτέρνες και ξεκούραστα πόδια!
Τους καλοκαιρινούς μήνες τα πόδια μας ταλαιπωρούνται περισσότερο από τα ανοιχτά παπούτσια ενώ η ζέστη σε συνδυασμό με την ορθοστασία δυσχεραίνουν την αιματική κυκλοφορία με αποτέλεσμα πρησμένα και "βαριά" πόδια. Μια εύκολη και αποτελεσματική αντιμετώπιση μας προσφέρουν το θαλασσινό αλάτι και το λεμόνι. Το αλάτι, λόγω του ιωδίου που περιέχει, βοηθά στη βελτίωση της κυκλοφορίας ενώ το λεμόνι,σε συνδυασμό με τους κόκκους του αλατιού, βοηθά στην απολέπιση κάνοντας το δέρμα απαλό.       
ΥΛΙΚΑ 
- 1 κούπα χοντρό θαλασσινό αλάτι
- χυμό από μισό λεμόνι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ρίχνουμε το αλάτι και το χυμό λεμονιού σε μια λεκάνη με ζεστό νερό και βάζουμε μέσα τα πόδια μας. Μετά από είκοσι λεπτά τρίβουμε με το αλάτι τα πέλματα.Στις φτέρνες και σε σημεία με σκληρυνσεις επιμένουμε με ρ.ασπα ή ελαφρόπετρα. Στεγνώνουμε καλά τα πόδια και απλώνουμε άφθονη ποσότητα ενυδατικής κρέμας.
Η διαδικασία αυτή πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για να διατηρούνται τα πόδια απαλά και ενυδατωμένα.
by Κατερίνα
Αισθητικός


Tip για απαλές φτέρνες και ξεκούραστα πόδια! Tip για απαλές φτέρνες και ξεκούραστα πόδια! Reviewed by TipsNow on Μαΐου 25, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.