ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Μυστικά για να ωριμάσουν και να διατηρηθούν τα αβοκάντο

αλλά αφού περάσει λίγος χρόνος και ωριμάσει. Το αβοκάντο χρησιμοποιείτε πολλές φορές σε σαλάτες  και άλλοι το καταναλώνουν σας ορεκτικό. Περιέχει περισσότερο κάλιο από τις μπανάνες και έχει βιταμίνες E, C, και B6 κλπ. Για να ωριμάσουν τα αβοκάντο που πήρατε κάντε το εξής:
Το αβοκάντο έχει γεύση βουτυρώδη και δεν τρώγεται αμέσως μετά την συγκομιδή, αλλά αφού περάσει λίγος χρόνος και ωριμάσει. Το αβοκάντο χρησιμοποιείτε πολλές φορές σε σαλάτες  και άλλοι το καταναλώνουν σας ορεκτικό. Περιέχει περισσότερο κάλιο από τις μπανάνες και έχει βιταμίνες E, C, και B6 κλπ. Για να ωριμάσουν τα αβοκάντο που πήρατε κάντε το εξής:
ΥΛΙΚΑ
Μερικά φύλλα εφημερίδας
λαστιχάκια
1 καλάθι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Τοποθετήστε το κάθε αβοκάντο μέσα σε ένα φύλλο εφημερίδας και δέστε το με ένα απλό λαστιχάκι ώστε να μην λυθεί. Κάντε το για όλα τα άγουρα αβοκάντο. Στην συνέχεια βάλτε όλα τα τυλιγμένα αβοκάντο μέσα σε ένα καλαθάκι και τοποθετήστε το σε μια μεριά στην κουζίνα σας. Εάν τα αβοκάντο που αγοράσατε είναι ώριμα, τότε τυλίξτε τα αβοκάντο με μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιήστε και λαστιχάκια εάν δεν τυλίγονται καλά και στην συνέχεια τοποθετήστε τα αβοκάντο στο ψυγείο σας. Στο ράφι για τα φρούτα που αναγράφει στις οδηγίες χρήσεις ο κάθε κατασκευαστής ψυγείου.
Μυστικά για να ωριμάσουν και να διατηρηθούν τα αβοκάντο Μυστικά για να ωριμάσουν και να διατηρηθούν τα αβοκάντο Reviewed by TipsNow on Ιανουαρίου 30, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.