ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Ποιοι είναι οι βασικοί κανόνες για μια επιχείρηση;

βιβλία
για παθητικό εισόδημα μέσω διαδικτύου
εδώ
Ξεκινώντας θα ήθελα να σας πω ότι υπάρχουν άπειρα βιβλία και απόψεις για το θέμα αυτό. Υπάρχουν βιβλία  που μπορούν να σας βοηθήσουν. Υπάρχουν πολλοί σύμβουλοι επιχειρήσεων με εξειδικευμένες γνώσεις για το αντικείμενο αυτό που μπορούν να σας δείξουν τον δρόμο αναλυτικά και πολλές άλλες ειδικότητες. Εάν βέβαια θέλετε να πετύχετε  και να μην σβήσει η επιχείρηση σας σε μια νύχτα. Εδώ θα πούμε πολύ πολύ γενικά πράγματα για την επιχείρησή σας.
Χαρακτηριστικά Προσωπικού
  • Το Προσωπικό που επιλέγει μια εταιρία είναι ανάλογα με την θέση αξιολογεί τα προσόντα του και τον τοποθετεί στην θέση που τον χρειάζεται. Ωστόσο όλο το προσωπικό πρέπει να έχει ένα  χαρακτηριστικό. Είτε δουλεύει σε ένα εργαστήριο με μια μικρή ομάδα, είτε εργάζεται σε μεγάλη εταιρία, είτε σε οικογενειακή επιχείρηση, είτε μόνος του κλπ. Το χαρακτηριστικό αυτό είναι η το χάρισμα της επικοινωνίας. Επιχειρηματίας που έχει τέτοιο προσωπικό δεν έχει να φοβάται ούτε Οικονομική Κρίση ούτε τίποτα. Επιχείρηση που δεν έχει τέτοιου είδους προσωπικό θα σβήσει στην πάροδο του χρόνου.
Οργάνωση Επιχείρησης
  • Εδώ υπάρχουν χίλια δυο βιβλία και ειδικότητες που μπορούν να σας βοηθήσουν. Ωστόσο εκτός από τα βασικά που πρέπει να έχει το προσωπικό που είναι σε θέσεις κλειδιά ή εσείς ο ίδιος όπως είναι: Οι βασικές έννοιες οργάνωσης και διοίκησης, ο προγραμματισμός στις επιχειρήσεις, η σημασία της οργάνωσης, διάφορες τεχνικές, δεξιότητες, οργανωτικές ικανότητες, προσωπική οργάνωση και πολλά πολλά άλλα. Υπάρχει κάτι που συνήθως  παραγκωνίζεται από τις επιχειρήσεις. Το βλέπουμε συνήθως να μην το κάνουν οι οικογενειακές επιχειρήσεις. Είναι η  Συνεχής εκπαίδευση των στελεχών της  και η συνεχής εκπαίδευση στην αναγνώριση και διαχείριση Κρίσεων. Εταιρία που έχει βασικό κανόνα αυτό μαζί με τα άλλα δεν θα χάσει ποτέ γιατί έχει μάθει να "ακούει τα καμπανάκια" της Κρίσης και έχει πάρει τα μέτρα της πριν αυτά γίνουν. Εταιρεία που δεν έχει ασχοληθεί με αυτό από πριν στην πρώτη Κρίση έχει σβήσει και δύσκολα ανακάμπτει. Η Κρίση μπορεί να είναι: Οικονομική, φυσική καταστροφή, ατύχημα, τεχνικές βλάβες, ανεξέλεγκτοι υπάλληλοι, πρώην υπάλληλοι και πολλά άλλα. 
Ωστόσο πέρα από αυτά οι 3 Βασικοί κανόνες που πρέπει να έχει μια εταιρία είναι μόλις τρεις γραμμές. Είναι το Α και το Ω για μια εταιρία. Εταιρία που δεν το εφαρμόζει αυτό δεν είναι εταιρία και δεν πρέπει να υπάρχει πουθενά. Οι 3 Βασικότεροι κανόνες είναι οι εξής:
 ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ
  • Μηδενική Ανοχή στην Παρενόχληση
  • Μηδενική Ανοχή στην Διάκριση
  • Μηδενική Ανοχή στην μη τήρηση της εχεμύθεια
Ποιοι είναι οι βασικοί κανόνες για μια επιχείρηση; Ποιοι είναι οι βασικοί κανόνες για μια επιχείρηση; Reviewed by TipsNow on Μαΐου 11, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.