ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς μπορούμε έναν καυτό καφέ να τον κάνουμε χλιαρό ή έναν καφέ σε θερμοκρασία δωματίου να τον κάνουμε πάλι παγωμένο χωρίς να το αραιώσουμε;

Πώς μπορούμε έναν καυτό καφέ να τον κάνουμε χλιαρό ή έναν καφέ σε θερμοκρασία δωματίου  να τον κάνουμε πάλι παγωμένο χωρίς να το αραιώσουμε;Πολλές φορές στην δουλειά ή το πρωί στο σπίτι πριν την δουλειά πολλοί φτιάχνουν ζεστό καφέ και αρκετές φορές είναι καυτός (π.χ. νεσκαφε, γαλλικό κλπ. ) και λόγω χρόνου να μην μπορούν να περιμένουν να γίνει χλιαρός για να το πιουν. Έτσι πολλοί βάζουν ένα παγάκι για να γίνει χλιαρός με αποτέλεσμα να αραιώνει και στο τέλος να πίνουν διαφορετικό καφέ από ότι έφτιαξαν. Άλλοι που τους αρέσει ο παγωμένος καφές (π.χ. φραπέ) για την δουλειά τους ή το σπίτι  αλλά με τόσο φόρτο εργασίας, δεν προλαβαίνουν να πιουν τον καφέ τους  παγωμένο, βάζουν πάγο ή παγωμένο νερό  για να παγώσει ξανά, με αποτέλεσμα να αραιώσει και να μην πίνεται. Η λύση για όλα αυτά είναι απλή:

ΥΛΙΚΑ
1 Πλαστική παγοκύστη
καφές
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Φτιάχνουμε τον αγαπημένο μας καφέ σε ποσότητα ανάλογη για την πλαστική παγοκύστη. Στην συνέχεια γεμίζουμε με τον καφέ την πλαστική παγοκύστη και την βάζουμε στην κατάψυξη. Έτοιμο.
Από την επόμενη μέρα που θα έχουν  παγώσει τα "παγάκια καφέ" θα μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για τον καφέ μας. είτε είναι καυτός να τον κάνουμε χλιαρό χωρίς να τον αραιώσουμε. Είτε τον παγωμένο καφέ που έφτασε σε θερμοκρασία δωματίου να τον κάνουμε παγωμένο πάλι χωρίς να τον αραιώσουμε. 
Πώς μπορούμε έναν καυτό καφέ να τον κάνουμε χλιαρό ή έναν καφέ σε θερμοκρασία δωματίου να τον κάνουμε πάλι παγωμένο χωρίς να το αραιώσουμε; Πώς μπορούμε έναν καυτό καφέ να τον κάνουμε χλιαρό ή έναν καφέ σε θερμοκρασία δωματίου  να τον κάνουμε πάλι παγωμένο χωρίς να το αραιώσουμε; Reviewed by TipsNow on Ιανουαρίου 30, 2013 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.