Η διαδικασία να κατασκευάσουμε ένα μάτι κουζίνας για μαγείρεμα εάν δεν έχουμε τίποτα άλλο παρά μόνο ένα κούτσουρο είναι ο εξής:
ΥΛΙΚΑ
γάντια, γυαλιά και φόρμα εργασίας
ένα αλυσοπρίονο
προσάναμμα για τζάκι
ένα μολύβι και χάρακα
Πάντα πριν ξεκινήσουμε τις εργασίες μας βάζουμε τα γάντια τα γυαλιά και την φόρμα εργασίας μας για την ασφάλεια μας. Για αρχή παίρνουμε ένα κούτσουρο όπως είναι στην εικόνα. Πρέπει να είναι κομμένο με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να στέκεται κάθετα σε σχέση με το έδαφος. Στην συνέχεια με ένα μολύβι και ένα χάρακα φτιάχνουμε τους οδηγούς στα σημεία που θα κόψουμε με το αλυσοπρίονο. Πρέπει να είναι 8 ακτίνες.
Μετά με το αλυσοπρίονο μας αρχίζουμε να κόβουμε το κούτσουρο κόβουμε τα 2/3 του κούτσουρου σύμφωνα με τους οδηγούς μας.
Όταν κόψουμε το κούτσουρο μας θα είναι όπως στην παρακάτω εικόνα
Τοποθετούμε το προσάναμμα στο βάθος μέσα στο κούτσουρο και στην συνέχεια με προσοχή το ανάβουμε. Έτοιμο για χρήση.
Πώς μπορούμε να μαγειρέψουμε με ένα μόνο κορμό σε ανοιχτό χώρο;
Reviewed by TipsNow
on
Ιανουαρίου 25, 2013
Rating:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Σας ευχαριστούμε πολύ