ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Τοποθετηση ντουλαπιων κουζινας topothetisi ntoulapion kouzinas, τοποθετήσεις ντουλαπιών κουζίνας, τοποθετηση κουζινας

Τοποθετηση ντουλαπιων κουζινας 

Τοποθετηση ντουλαπιων κουζινας


Μία κουζίνα μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την εικόνα αλλά και την αξία της Παρακαλώ σας περιγράφουμε πως μπορούμε να τοποθετήσουν ντουλάπια κουζίνας, ωστόσο θα σας προτείναμε να φωνάξετε έναν επαγγελματια.

Υλικά:
Νοβοπανόβίδες, στηρίγματα ντουλαπιών (γωνίες), βύσματα τοίχου (ούπατ), ντουλάπια ή σετ ντουλαπιών, 1 κομμάτι πηχάκι 20 mm X 44 mm, ξυλόκολλα ταχείας πήξεως κρυσταλλιζέ.
εργαλεία:
Σφυρί, κρουστικό δράπανο, ηλεκτρικό κατσαβίδι, τρυπάνια δομικών υλικών, τρυπάνια ξύλου, αλφάδι, μέτρο, ματσόλα, σφικτήρες.


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Βήμα 1ο
 Σημαδέψτε τη σωστή θέση:
Χρησιμοποιήστε μολύβι, αλφάδι και μέτρο για να σημαδέψετε τις ακριβείς θέσεις των ντουλαπιών σας και σημαδέψτε τις διαστάσεις επάνω στον τοίχο. Κατ' αρχήν θα τοποθετήσετε τα επάνω ντουλάπια, αλλά για σωστή τοποθέτηση θα πρέπει να μετρήσετε την απόσταση από το δάπεδο. Το ντουλάπι δαπέδου ας υποθέσουμε ότι θα εδράζεται στο δάπεδο και ας υποθέσουμε ότι το επιθυμητό ύψος του θα πρέπει να είναι περίπου 88 cm. Επάνω από το ντουλάπι αυτό θα υπάρχει ο πάγκος της κουζίνας (περίπου 40 mm) και στη συνέχεια θα υπάρχει κατά κανόνα ένα διάκενο 48 cm μέχρι τη βάση των επάνω ντουλαπιών. Στην περίπτωση αυτή, έχουμε συνολικά 140 cm. Σημαδέψτε επάνω στον τοίχο στα 140 εκ. από το έδαφος ή την δική σας επιθυμητή απόσταση και τραβήξτε μία ίσια, οριζόντια γραμμή χρησιμοποιώντας το αλφάδι σας.

Βήμα 2ο Στερεώστε:
Στερεώστε το πηχάκι των 20 mm X 44 mm στον τοίχο, κατά μήκος της οριζόντιας γραμμής που έχετε τραβήξει. Αυτό θα αποτελέσει ένα προσωρινό στήριγμα για τα επάνω ντουλάπια κατά την ανέγερσή τους. Αργότερα θα γεμίσετε τις οπές που έγιναν για να στηριχθεί το πηχάκι με ακρυλικό στόκο. Οι περισότεροι κατασκευαστές ντουλαπιών συνήθως διαθέτουν οδηγούς που δείχνουν τις θέσεις των στηριγμάτων που πρέπει να τοποθετήσετε ώστε να κρεμάσετε τα ντουλάπια στον τοίχο. Εάν δεν υπάρχουν, τότε, με τη βοήθεια ενός συνεργάτη, τοποθετήστε το ντουλάπι επάνω στον τοίχο και αφήστε το να εδράζεται πάνω στο πηχάκι. Σημαδέψτε και από τις δύο πλευρές τις οπές στην πλάτη της ραφιέρας, ακριβώς εκεί που πρόκειται να τοποθετηθούν τα στηρίγματα. Απομακρύνετε και πάλι το ντουλάπι από τον τοίχο. Βιδώστε στο εσωτερικό πίσω μέρος των ντουλαπιών τα στηρίγματα τους, φροντίζοντας αυτά να εφάπτονται με την πλάτη των ντουλαπιών εάν υπάρχει ή τον τοίχο εάν τα ντουλάπια δεν έχουν πλάτη.

Βήμα 3ο Τρυπήστε:
Με το κρουστικό δράπανο, τρυπήστε τις απαραίτητες οπές στον τοίχο (αυτές που έχετε σημαδέψει με τη βοήθεια του συνεργάτη σας στην πλάτη της ραφιέρας) και εισαγάγετε τα κατάλληλα βύσματα (ούπατ), ανάλογα με το είδος του τοίχου. Ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα είναι η επιλογή του σωστού βύσματος ανάλογα με τον τοίχο σας. Για τους περισσότερους τοίχους με τούβλα, χρησιμοποιήστε πλαστικό βύσμα (ούπατ) βαρέως τύπου και τις αντίστοιχες βίδες.
Σε γυψοσανίδα εσωτερικού χώρου θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε διαστελλόμενο μεταλλικό ή πλαστικό βύσμα.

Βήμα 4ο Τοποθετήστε το ντουλάπι:
Βεβαιωθείτε ότι τα στηρίγματα που έχετε τοποθετήσει εσωτερικά στο ντουλάπι είναι καλά βιδωμένα. Ευθυγραμμίστε το ντουλάπι ακριβώς με τις οπές που έχετε κάνει για να βιδώσετε τα στηρίγματα των ντουλαπιών στον τοίχο, και στερεώστε το ντουλάπι βιδώνοντας με το ηλεκτρικό κατσαβίδι αυτά τα στηρίγματα στον τοίχο. Στην περίπτωση της σύνθεσης ντουλαπιών, τοποθετήστε με τον ίδιο - όπως περιγράφεται παραπάνω - τρόπο, όλα τα ντουλάπια της σύνθεσης σας, φροντίζοντας κάθε νέο ντουλάπι που τοποθετείτε, πριν βιδώσετε τα στηρίγματα του στον τοίχο, να έχει πιαστεί με ένα τουλάχιστον σφυκτήρα, με το προηγούμενο διπλανό του, σταθερό πλέον ντουλάπι και να έχει ευθυγραμμισθεί ακριβώς με αυτό (χρησιμοποιείστε για την ευθυγράμμιση το αλφάδι και τη ματσόλα).

Τέλος, μοντάρετε τις πόρτες με τον τρόπο που σας υποδεικνύει ο προμηθευτής του συστήματος ντουλαπιών.

Τοποθετηση ντουλαπιων κουζινασ

Καλέστε μας για ένα ραντεβού για να σας δώσουμε προσφορά για την κουζίνα σας και απολαύστε την άνεση την λειτουργικότητα και την οργάνωση του χώρου που προσφέρει μια καλά οργανωμένη και επαγγελματικά τοποθετημένη κουζίνα.
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
τηλέφωνο επικοινωνίας  212 10 67 67 7
Διεύθυνση Καυτατζόγλου 37 Αθήνα






Τοποθετηση ντουλαπιων κουζινας topothetisi ntoulapion kouzinas, τοποθετήσεις ντουλαπιών κουζίνας, τοποθετηση κουζινας Τοποθετηση ντουλαπιων κουζινας topothetisi ntoulapion kouzinas, τοποθετήσεις ντουλαπιών κουζίνας, τοποθετηση κουζινας Reviewed by TipsNow on Μαρτίου 03, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.