ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Έξυπνο ,tip για να καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα το σφουγγάρι της κουζίνας

Έξυπνο ,tip για να καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα το σφουγγάρι της κουζίνας


Υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος για να καθαρίσετε το σφουγγάρι της κουζίνας σας και να είναι καθαρό σαν καινούργιο για την επόμενη χρήση. Με το.παρακατω τρόπο θα δείτε πόσο εύκολο είναι να φύγουν τα λύπη και κλπ από το σφουγγάρι 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Όταν βάλετε για πλύση στο πλυντήριο πιάτων τα πιάτα σας βάλτε με ένα σημείο και το βρώμικο ή τα βρώμικα σφουγγάρια της κουζίνας που εχετε. Βάλτε το πρόγραμμα που χρησιμοποιείται. Μόλις πλυθούν θα δείτε ότι τα σφουγγάρια θα είναι σαν καινούργια και πεντακάθαρα. 

Σε περίπτωση που δεν έχετε πλυντήριο πιάτων η εναλλάκτη λύση είναι να βάλετε σε ένα δοχείο υγρό πιάτων και αρκετό ξύδι βάλτε μέσα το σφουγγάρι και ρίξτε καυτό νερό. Αφήστε το όλο το βράδυ και το πρωί ξεβγάλτε τα σφουγγάρια.

ΠΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για τα σφουγγάρια του μπάνιου δεν το συνιστούμε. Πολλοί τα βάζουν στο πλυντήριο ρούχων μαζί με ρούχα. Ωστόσο υπάρχει κίνδυνος για το πλυντήριο αλλά και για τα ρούχα σας. Εδώ εάν δείτε ότι είναι πολύ βρώμικα πετάξτε τα και αγοράστε καινούργιο. 

Έξυπνο ,tip για να καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα το σφουγγάρι της κουζίνας Έξυπνο ,tip για να καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα το σφουγγάρι της κουζίνας Reviewed by TipsNow on Δεκεμβρίου 25, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.