Τιπ για το νερό που περισσεύει μετά το βράσιμο

Τιπ για το νερό που περισσεύει μετά το βράσιμο

Τιπ για το νερό που περισσεύει μετά το βράσιμο


Πολλές φορές όταν βράζουμε λαχανικά ή αυγά, το υπόλοιπο νερό το πετάμε. Υπάρχει έναν εναλλακτικός τρόπος για να χρησιμοποιήσουμε αυτό το νερό. Σε περίπτωση λοιπόν που βράσετε αυγά για παράδειγμα ή κάποιο λαχανικό ή χόρτα το υπόλοιπο νερό μην το πετάξετε. Παρακάτω θα δείτε την διαδικασία που μπορείτε να ακολουθήσετε και να κάνετε και οικονομία από την κατανάλωση νερού.
ΥΛΙΚΑ
Ποτιστήρι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Αφού έχουμε βράσει τα λαχανικά μας το υπόλοιπο νερό το βάζουμε σε ένα ποτιστήρι. Το αφήνετε για μια μέρα και την επόμενη μέρα μπορείτε να ποτίσετε τις γλάστρες σας με το νερό αυτό. Το νερό περιέχει θρεπτικές ουσίες σημαντικές για τα φυτά. 
Τιπ για το νερό που περισσεύει μετά το βράσιμο Τιπ για το νερό που περισσεύει μετά το βράσιμο Reviewed by TipsNow on Μαρτίου 09, 2018 Rating: 5

1 σχόλιο:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.