ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς βάζουμε φραγή σε διεθνείς εισερχόμενες κλήσεις και σε νούμερα που μας ενοχλούν διαρκώς στο κινητό μας τηλέφωνο;

Πώς βάζουμε φραγή σε διεθνής εισερχόμενες κλήσεις και σε νούμερα που μας ενοχλούν διαρκώς στο κινητό μας τηλέφωνο;

Υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από το play store για το κινητό σας. Παρακάτω θα δείτε μια πολύ εύκολη εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μπλοκάρετε τους αριθμούς που σας ενοχλούν. Υπάρχουν βέβαια μερικοί αριθμοί που μπορεί να σας χρεώνουν όπως είναι διάφοροι πενταψήφιοι αριθμοί που συνήθως είναι εισερχόμενα μηνύματα και χρεώνουν τον αριθμό σας. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να καλέστε άμεσα τον πάροχο σας για να μπει φραγή. Έτσι ώστε να μην δείτε έναν φουσκωμένο λογαριασμό τηλεφώνου. Η παρακάτω εφαρμογή είναι για κλήσεις spam διεθνής κλήσεις και αριθμούς κινητών ή σταθερών τηλεφώνων.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Κατεβάζουμε την εφαρμογή Mr. Number-Block calls & spam πατώντας εδώ στην συνέχεια κάνουμε εγκατάσταση της εφαρμογής. Αφού την έχουμε κάνει εγκατάσταση  ανοίγουμε την εφαρμογή και πατάμε get start. Στην συνέχεια πάνω αριστερά πατάμε το μενού είναι το κουμπί με τις 3 γραμμές θα μας εμφανισθεί το menu πάμε στις ρυθμίσεις settings και στην συνέχεια πατάμε call blocking  όταν το πατήσετε θα εμφανισθεί ένα μενού που επιλέγετε ποιες εισερχόμενες κλήσεις θέλετε να σταματήσετε. Έχει πάρα πολλές επιλογές όπως εαν θέλετε να σας καλούν μόνο οι επαφές σας και κανένας άλλος για παράδειγμα, ή να βάλετε φραγή σε νούμερα από το εξωτερικό για αυτή την περίπτωση απλά τσεκάρετε με τικ το κουτάκι εκεί που γράφει international numbers. Για να πάτε στο αρχικό μενού πατάτε το πάνω αριστερά βελάκι.  Ας πούμε τώρα ότι σας ενοχλεί ένα συγκεκριμένο νούμερο όλη την ώρα κινητό ή σταθερό για να το αποκλείσετε κάνετε το εξής. Πατάμε πάλι το μενού που είναι πάνω αριστερά οι 3 γραμμές και στην συνέχεια πατάμε εκεί που λέει block list θα εμφανιστεί μια σελίδα που κάτω δεξιά έχει ένα συν το πατάμε και εμφανίζετε ένα μενού με 4 επιλογές. Στην πρώτη πληκτρολογούμε μόνοι μας τον αριθμό που δεν θέλουμε να μας καλεί, η δεύτερή είναι όταν θέλουμε να βάλουμε φραγή σε αριθμό από την λίστα επαφών μας  κτλ. Έιναι μια πολύ εύκολη εφαρμογή που λειτουργεί. 
Πώς βάζουμε φραγή σε διεθνείς εισερχόμενες κλήσεις και σε νούμερα που μας ενοχλούν διαρκώς στο κινητό μας τηλέφωνο; Πώς βάζουμε φραγή σε διεθνείς εισερχόμενες κλήσεις και σε νούμερα που μας ενοχλούν διαρκώς στο κινητό μας τηλέφωνο; Reviewed by TipsNow on Οκτωβρίου 14, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.