ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Βρείτε τον πάροχο ενός σταθερού ή κινητού σε λίγα λεπτά

Πώς μπορούμε να δούμε σε ποιο πάροχο ανήκει το σταθερό ή το κινητό σε λίγα λεπτά;

Πολλές φορές χρειάζεται στην καθημερινή μας επικοινωνία να γνωρίζουμε σε ποιο πάροχο ανήκει το σταθερό ή το κινητό που θέλουμε να καλέσουμε παρακάτω θα δείτε έναν πολύ εύκολο και γρήγορο τρόπο για να μάθετε σε ποιο πάροχο ανήκει το τηλέφωνο που θέλετε να καλέσετε πριν από κάθε κλήση. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να βρούμε σε ποια εταιρεία τηλεπικοινωνιών ανήκει ο αριθμός έτσι ώστε να γνωρίζουμε και τις εκάστοτε χρεώσεις κλήσεων. Η διαδικασία που θα χρειασθεί να ακολουθήσετε είναι αναλυτικά παρακάτω.


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Η διαδικασία γίνεται μέσω της  σελίδας της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (EETT) και της Εθνικής Βάσης Δεδομένων Αναφοράς Φορητότητας (ΕΒΔΑΦ), για τη φορητότητα αριθμών. Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να μεταβείτε κατευθείαν στην σελίδα Βρείτε τον πάροχο ενός αριθμού. Πληκτρολογούμε στο κενό κουτάκι το σταθερό ή το κινητό και στην συνέχεια κάνουμε υποβολή, θα δείτε ότι θα εμφανιστεί η εταιρεία στην οποία ανήκει το τηλέφωνο. 

Βρείτε τον πάροχο ενός σταθερού ή κινητού σε λίγα λεπτά Βρείτε τον πάροχο ενός  σταθερού ή κινητού σε λίγα λεπτά Reviewed by TipsNow on Σεπτεμβρίου 17, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.