ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές με τυρί και μπέικον στον φούρνο

Πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές με τυρί και μπέικον στον φούρνο

Υπάρχουν πάρα πολλές συνταγές για πιπεριές παρακάτω θα δείτε μια πολύ γρήγορη συνταγή για γεμιστές πιπεριές Φλωρίνης στον φούρνο με μπέικον και τυρί. Τα υλικά και η διαδικασία που θα χρειασθεί να ακολουθήσετε είναι αναλυτικά παρακάτω.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό πιπεριές Φλωρίνης
9-10 φέτες τυρί Gouda
100 γραμμάρια τυρί φέτα
Σάλτσα steak sauce της  kiihne
Μπέικον  σε φέτες όσες και οι πιπεριές σας
Λίγο Ελληνικό ελαιόλαδο
Αλάτι πιπέρι 
Ρίγανη
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Καθαρίζουμε τις πιπεριές από τα κοτσάνια και τους εσωτερικούς σπόρους και χαράζουμε τις πιπεριές κατά μήκος. Στην συνέχεια αρχίζουμε να γεμίζουμε κάθε πιπεριά με Μπέικον και τυρί Gouda. Μόλις τις γεμίσουμε της τοποθετούμε σε ένα ταψί. Στην συνέχεια με ένα μικρό κουταλάκι αρχίζουμε να βάζουμε αρκετή σάλτσα steak sauce της kiihne σε κάθε πιπεριά. Στην συνέχεια κόβουμε σε πολύ ψιλές φέτες την φέτα μας και την απλώνουμε επάνω στις πιπεριές. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο από πάνω και στην συνέχεια ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Σκεπάζουμε το ταψί με ένα αλουμινόχαρτο και το βάζουμε στο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά. Στην συνέχεια αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και τις αφήνουμε για λίγη ώρα ακόμα μέχρι να ξεροψηθούν. Είναι μια υπέροχη και γρήγορη συνταγή που θα σας αρέσει πολύ. 

Πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές με τυρί και μπέικον στον φούρνο Πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές με τυρί και μπέικον στον φούρνο Reviewed by TipsNow on Σεπτεμβρίου 20, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.