ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Τρόπος να φτιάξετε φυσικό γαλάκτωμα καθαρισμού επιδερμίδας

Τρόπος να φτιάξετε φυσικό γαλάκτωμα καθαρισμού επιδερμίδας

Υπάρχει ένας πολύ εύκολος και φυσικός τρόπος για καθαρισμό προσώπου με λεμόνι. Το λεμόνι περιέχει μεγάλη ποσότητα βιταμίνης C δηλαδή τα 100 χιλιοστόλιτρα λεμονοχυμού περιέχουν περίπου 50 χιλιοστόγραμμα βιταμίνης C και 5 γραμμάρια κιτρικού οξέος.  Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά τα υλικά και την διαδικασία που θα χρειασθεί να ακολουθήσουμε. 
ΥΛΙΚΑ
Χυμός από μισό λεμόνι
2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε ένα δοχείο ρίχνουμε τις κουταλιές της κρέμας γάλακτος και το λεμόνι. Ανακατεύουμε το μείγμα μας μέχρι να γίνει ομοιογενές. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το μείγμα αυτό σαν γαλάκτωμα για τον καθαρισμό της επιδερμίδας. Πάντα πρέπει να χρησιμοποιείται σε υγιές στεγνό και καθαρό δέρμα. Σε ένα βαμβάκι τοποθετούμε λίγο από το μείγμα μας και αρχίζουμε σε κυκλικές ανοδικές κινήσεις να απλώνουμε στην επιδερμίδα. Είναι ένας πολύ καλός φυσικός τρόπος για το καθαρισμό της επιδερμίδας. Στο τέλος ξεπλένουμε με άφθονο χλιαρό νερό.

Τρόπος να φτιάξετε φυσικό γαλάκτωμα καθαρισμού επιδερμίδας Τρόπος να φτιάξετε φυσικό γαλάκτωμα καθαρισμού επιδερμίδας Reviewed by TipsNow on Αυγούστου 30, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.