ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Ψάχνεις Laptop; Tips για να επιλέξετε το καλύτερο laptop

Ψάχνεις Laptop; Tips για να επιλέξετε το καλύτερο  laptop

Ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός υπάρχουν πολλοί υπολογιστές που μπορείτε να αγοράσετε. Για παράδειγμα διαφορετικά χαρακτηριστικά χρειάζεται ένα laptop που η χρήση του είναι μόνο για παιχνίδια, διαφορετικά χαρακτηριστικά υπολογιστή χρειάζεται κάποιος που θέλει ένα υπολογιστή για επεξεργασία και για βαριά γραφιστικά προγράμματα ή απλά ένα laptop για πλοήγηση στο Internet. Ωστόσο υπάρχει ένας γενικός κανόνας για τον τρόπο που θα πρέπει να διαλέξουμε τον Η/Υ.

  • Το βασικότερο μέρος του υπολογιστή είναι η ΚΜΕ (CPU) είναι η καρδιά  του κάθε υπολογιστή μια γρήγορη  ΚΜΕ σημαίνει ότι ο υπολογιστής μπορεί να αντεπεξέλθει γρήγορα και να μπορεί να εκτελεί και να λειτουργεί ομαλά  τα προγράμματα. 


  • Ένα ακόμη βασικό χαρακτηριστικό του υπολογιστή είναι η μνήμη RAM ή μνήμη τυχαίας προσπέλασης είναι ο χώρος εργασίας ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή. Όσο μεγαλύτερη  μνήμη έχει ο ηλεκτρονικός υπολογιστής τόσο  καλύτερα και γρηγορότερα μπορεί να  λειτουργήσει ταυτόχρονα τα προγράμματα .


  • Το τρίτο χαρακτηριστικό που πρέπει να έχει ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής είναι η μνήμη Cache memory ή κρυφή μνήμη, είναι ένας ακόμη  παράγοντας που θα επηρεάσει την απόδοση του Υπολογιστή μας οπότε κατά την αγορά ενός υπολογιστή πρέπει να δώσουμε και έμφασή στα χαρακτηριστικά της κρυφής μνήμης.


  • Θα πρέπει να έχει μεγάλης χωρητικότητας σκληρό δίσκο Hard Disk. Είναι εκεί που γίνεται η αποθήκευση των πληροφοριών του λειτουργικού και του λογισμικού συστήματος.


  • Πέμπτο σημαντικό στοιχείο στα χαρακτηριστικά του laptop είναι η οθόνη και η ανάλυση της. Θα πρέπει η ανάλυση του laptop να είναι  το ελάχιστο 1080p (1,900 x 1,080). Να θυμάστε όσο περισσότερα pixel τόσο καλύτερη η ανάλυση της εικόνας. Το μέγεθος της οθόνης είναι σημαντικό ωστόσο εδώ θέλει λίγο προσοχή γιατί όσο μεγαλύτερη οθόνη έχουμε τόσο μικρότερη διάρκεια ζωής και τόσο μεγαλύτερο βάρος θα έχει το λαπτοπ σας κατά την μεταφορά του. 


  • Η κάρτα γραφικών είναι ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο ενός υπολογιστή που είναι διασυνδεδεμένο με την ανάλυση της οθόνης, όσο καλύτερη είναι η κάρτα γραφικών τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε ως προς τα γραφικά και εάν συνδυαστεί με υψηλής ανάλυσης οθόνη θα έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. 


  • Η δικτύωση του laptop σας θα πρέπει να έχει αρκετές θύρες usb θύρα ethermet την δυνατότα ασύρματη δικτύωσης για Wi-Fi συνδέσεις, Bluetooth και «broadband antenna» ( WWAN or 3G, 4G).


  • Σε ένα laptop σημαντικό είναι οι μπαταρίες που έχει. Το καλύτερο είναι να έχει μπαταρίες  ιόντων λιθίου (Li-Ion) είναι ελαφρύτερες, και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
  • Το μέγεθος και το βάρος του laptop είναι σημαντικό, μην ξεχνάτε ότι μπορεί να χρειάζεται να τον μετακινείται καθημερινά οπότε πολύ σημαντικό είναι να μην έχει μεγάλο βάρος και να μην είναι πολύ μεγάλο. Ωστόσο αυτό είναι βέβαια πάντα με τις ανάγκες του καθενός
Ψάχνεις Laptop; Tips για να επιλέξετε το καλύτερο laptop Ψάχνεις Laptop; Tips για να επιλέξετε το καλύτερο  laptop Reviewed by TipsNow on Ιουνίου 05, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.