ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Απολαυστική σαλάτα με σπανάκι, φιλέτο κοτόπουλο και ρόδι

Απολαυστική σαλάτα με σπανάκι,  φιλέτο κοτόπουλο και ρόδι

Παρακάτω θα δείτε μια χορταστική, απολαυστική σαλάτα με σπανάκι και φιλέτο κοτόπουλο με ρόδι. Το μυστικό της επιτυχίας είναι τα αγνά φρέσκα Ελληνικά υλικά που θα χρησιμοποιήσετε για το άριστο αποτέλεσμα. 
ΥΛΙΚΑ
Στήθος κοτόπουλου
Φύλλα από σπανάκι
Σπόροι ροδιού από 1 ρόδι
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
Παρμεζάνα (προαιρετικά)
Λίγο κάρυ
αλάτι
πιπέρι
ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
2-3 κουταλιές της σούπας ξίδι βαλσάμικο
2-3 κουταλιές της σούπας Ελληνικό Ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι
½ κουταλιά του γλυκού μουστάρδα
Χυμός από ½ πορτοκάλι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλο σε κομμάτια ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και στην συνέχεια  λίγο κάρυ το αφήνουμε να σταθεί για μίση ώρα στο ψυγείο και στην συνέχεια το ψήνουμε. Παράλληλα πλένουμε πολύ καλά το σπανάκι και κόβουμε με τα χέρια μας τα φύλλα του σε μεγάλα κομμάτια σε μια σαλατιέρα. Ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και το ρίχνουμε στην σαλατιέρα στην συνέχεια ρίχνουμε τους σπόρους ροδιού. Στην συνέχεια τοποθετούμε το ψημένο φιλέτο κοτόπουλο στην σαλατιέρα μας ανακατεύουμε ελαφριά. Τώρα είναι η ώρα να φτιάξουμε το ντρέσινγκ της σαλάτας μας. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα σέικερ και τα χτυπάμε καλά. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ τη σαλάτα και σερβίρουμε.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Εάν θέλετε στο τέλος βάζετε στην σαλάτα σας και λίγη παρμεζάνα. 

Απολαυστική σαλάτα με σπανάκι, φιλέτο κοτόπουλο και ρόδι Απολαυστική σαλάτα με σπανάκι,  φιλέτο κοτόπουλο και ρόδι Reviewed by TipsNow on Μαΐου 09, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.