ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς καταπολεμούμε την μαύρη κηλίδωση στις τριανταφυλλιές μας;

Πώς καταπολεμούμε την μαύρη κηλίδωση στις τριανταφυλλιές μας;

Η μελανή κηλίδωση ή μαύρη κηλίδωση, είναι μια αρρώστια της Τριανταφυλλιάς. Συνήθως εμφανίζεται την άνοιξη και τους φθινοπωρινούς μήνες ύστερα από βροχές. Τα φύλλα της Τριανταφυλλιάς αρχίζουν να έχουν μαύρες και στρογγυλές κηλίδες με διάμετρο (2-12mm). Οι ιστοί των φύλλων γύρω από τις κηλίδες αρχίζουν να κιτρινίζουν και στην συνέχεια τα φύλλα αυτά εξασθενούν και πέφτουν. Ωστόσο υπάρχει έναν εύκολος τρόπος για να αντιμετωπίσετε την ασθένεια αυτή. Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά τα υλικά και την διαδικασία. 
ΥΛΙΚΑ
Γάλα
Νερό
ψεκαστήρα
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Πρώτα από όλα απομακρύνουμε τα πεσμένα φύλλα της Τριανταφυλλιάς και καθαρίζουμε την βάση της Τριανταφυλλιάς από διάφορα χόρτα και φύλλα. Στην συνέχεια αφαιρούμε τα προσβεβλημένα φύλλα από την Τριανταφυλλιά Σε ένα δοχείο ρίχνουμε 1 λίτρο νερό και 100 ml γάλα ανακατεύουμε ελαφρά μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα μας. Στην συνέχεια τοποθετούμε το μείγμα μέσα στην ψεκαστήρα μας και ραντίζουμε την τριανταφυλλιά.  Σημαντικό είναι να προσέχουμε το πότισμα της Τριανταφυλλιάς δεν θα πρέπει να βρέχονται συνεχώς τα φύλλα στης βάση της Τριανταφυλλιάς.
Πώς καταπολεμούμε την μαύρη κηλίδωση στις τριανταφυλλιές μας; Πώς καταπολεμούμε την μαύρη κηλίδωση στις τριανταφυλλιές μας; Reviewed by TipsNow on Μαΐου 08, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.