ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς μπορούμε να συμπιέσουμε φωτογραφίες σε λίγα δευτερόλεπτα;

Πώς μπορούμε να συμπιέσουμε φωτογραφίες σε λίγα δευτερόλεπτα;

Υπάρχουν πολλά προγράμματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μειώσετε το μέγεθος μιας εικόνας χωρίς να της χαλάσετε την ποιότητα της. Το παρακάτω πρόγραμμα είναι ιδανικό σε περίπτωση που θέλετε να σμικρύνεται μια εικόνα ή πολλές εικόνες για να την στείλετε για παράδειγμα με το mail σας.  Είναι ιδανικό για εικόνες για να τις ανεβάσετε πιο γρήγορα στα Social Media. Είναι ένα πολύ εύχρηστο πρόγραμμα που δεν χρειάζεται εγκατάσταση σε κάποιο υπολογιστή. Είναι ένα online πρόγραμμα που θα σας λύσει τα χέρια.  Μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί σε sites που ανεβάζουν συνέχεια φωτογραφίες για να μειώσουν  το χώρο που καταλαμβάνουν καθώς να κάνουν και το site σας πιο γρήγορο σε περίπτωση που είναι "βαριά" η σελίδα σας σε μέγεθος. Μπορείτε να κάνετε χρήση από υπολογιστή ή κάθε είδους άλλη κινητή συσκευή. Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Μπέτε στον παρακάτω σύνδεσμο tinypng με σήμα το πάντα. Στο πάνω μέρος της σελίδας εκεί που γράφει drop your png file jpeg  πατήστε αριστερό κλικ θα σας ανοίξει το παράθυρο του υπολογιστή σας για να επιλέξετε την εικόνα ή τις εικόνες που θέλετε να κάνετε σμίκρυνση. Φορτώστε την φωτογραφία που θέλετε και στην συνέχεια περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της σμίκρυνσης. Θα δείτε κιόλας το ποσοστό σε επί της εκατό που έγινε σμίκρυνση η φωτογραφία σας. Τέλος πατήστε στο κουμπί που γράφει download για να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες σας στον υπολογιστή σας.
Πώς μπορούμε να συμπιέσουμε φωτογραφίες σε λίγα δευτερόλεπτα; Πώς μπορούμε να συμπιέσουμε φωτογραφίες σε λίγα δευτερόλεπτα; Reviewed by TipsNow on Μαΐου 08, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.