ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Νόστιμη συνταγή για σολομό με πατάτες στην λαδόκολλα

Νόστιμη συνταγή για σολομό με πατάτες στην λαδόκολλα

Παρακάτω θα δείτε μια πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή που μπορεί να φτιάξει ο καθένας στο σπίτι του σε ελάχιστο χρόνο. Είναι μια πολύ νόστιμη συνταγή για σολομό που θα σας συναρπάσει. Τα υλικά και η διαδικασία είναι αναλυτικά παρακάτω.

ΥΛΙΚΑ
4 φιλέτα σολομού 
2 φρέσκα κρεμμυδάκια + λίγο σκόρδο
1 ρίζα φινόκιο λεπτοκομμένη
1 κουτ. της σούπας κάππαρη ψιλοκομμένη
1 ντομάτα κομμένη σε μικρά καρέ
2 κολοκύθια + 2 καρότα ψιλοκομμένα
4 πατάτες σε ροδέλες
2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι – Πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα ψιλοκομμένα λαχανικά, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε λίγο λάδι. Κόβουμε 4 κομμάτια αλουμινόχαρτο και από επάνω τοποθετούμε 4 κομμάτια λαδόκολλα. Μοιράζουμε στο καθένα τα λαχανικά και από επάνω βάζουμε το φιλέτο ψαριού με λίγο αλάτι και λάδι. Κλείνουμε τα πακέτα, τα βάζουμε σε ένα ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο και σε μεσαία θερμοκρασία για 25 – 45 λεπτά (ανάλογα με το πόσο σκληρό είναι το ψάρι που θα επιλέξουμε).
*Μπορούμε να αφαιρέσουμε την κάππαρη, αν δεν μας αρέσει, ή να αντικαταστήσουμε κάποιο λαχανικό με άλλο της αρεσκείας μας. Π.χ. μπορούμε να προσθέσουμε πιπεριές σε ροδέλες, θυμάρι κ.λπ.
πηγή orthodoxplanet
Νόστιμη συνταγή για σολομό με πατάτες στην λαδόκολλα Νόστιμη συνταγή για σολομό με πατάτες στην λαδόκολλα Reviewed by TipsNow on Απριλίου 27, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.