ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Απολαυστικό επιδόρπιο με γιαούρτι φράουλες και μπισκότο

Απολαυστικό επιδόρπιο με γιαούρτι φράουλες και μισκότο

Παρακάτω θα δείτε μια πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή που μπορείτε να κάνετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι ένα απολαυστικό γλυκό με γιαούρτι. Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά τα υλικά και την διαδικασία. 


ΥΛΙΚΑ
½ κιλό στραγγιστό γιαούρτι 2%
500 γρ. κρέμα γάλακτος
¾ κούπας ζάχαρη
1½ πακέτο μπισκότα Πτι-μπερ
Μαρμελάδα φράουλα
Φρέσκες φράουλες
Σαντιγί

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Βάζουμε σε μεγάλο μπολ το γιαούρτι, την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη και χτυπάμε καλά, μέχρι να γίνουν ένα πηχτό μείγμα. Περνάμε τα μπισκότα από το μούλτι. Βάζουμε σε ατομικά μπολ 4 κουταλιές σούπας από τα τριμμένα μπισκότα και επάνω από τα μπισκότα βάζουμε μερικές κουταλιές από την κρέμα, μερικές κομμένες φράουλες και μια κουταλιά του γλυκού μαρμελάδα φράουλα. Επαναλαμβάνουμε άλλη μία φορά τις στρώσεις και τελειώνουμε απλώνοντας στην επιφάνεια λίγη σαντιγί και  μερικές φράουλες. Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο να κρυώσει πολύ καλά για αρκετές ώρες και σερβίρουμε.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Μπορούμε να κάνουμε όσες στρώσεις  θέλουμε σε κάθε μπολ, ανάλογα με το μέγεθός τους. Αυξάνουμε ή μειώνουμε την ποσότητα της ζάχαρης ανάλογα με το πόσο γλυκιά είναι η μαρμελάδα μας.

Απολαυστικό επιδόρπιο με γιαούρτι φράουλες και μπισκότο Απολαυστικό επιδόρπιο με γιαούρτι φράουλες και μπισκότο Reviewed by TipsNow on Απριλίου 28, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.