ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Τρόπος για να παρασκευάσετε σπιτικά χειροποίητα μακαρόνια με σιμιγδάλι

Τρόπος για να παρασκευάσετε σπιτικά  χειροποίητα μακαρόνια με σιμιγδάλι

Υπάρχει μια πολύ εύκολα συνταγή για να παρασκευάσετε τα δικά σας σπιτικά μακαρόνια από το μηδέν τα υλικά που θα χρειαστείτε και η διαδικασία είναι αναλυτικά παρακάτω. 
ΥΛΙΚΑ
500 γραμμάρια ψιλό σιμιγδάλι
6 αυγά
Λίγο λάδι
5 γραμμάρια αλάτι
Μηχανή για μακαρόνια
Ένα μπολ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε ένα μεγάλο δοχείο ρίχνουμε το σιμιγδάλι, τα έξι αυγά και το αλάτι, ρίχνουμε λίγο λάδι και αρχίζουμε να ζυμώνουμε το μείγμα μας μέχρι να γίνει το ζυμάρι λείο και ελαστικό. Μπορεί να χρειαστεί να προσθέσουμε λίγο λάδι κατά την διάρκεια του ζυμώματος κατά βούληση. Στην συνέχεια αφήνουμε την ζύμη μας να σταθεί σε θερμοκρασία δωματίου με καλό αερισμό για 10 λεπτά. Στην συνέχεια επαναλαμβάνουμε για λίγα λεπτά ακόμα το ζύμωμα. Την αφήνουμε για 25-30 λεπτά να σταθεί πάλι σε θερμοκρασία δωματίου μέσα σε ένα μεγάλο μπολ. Καλό είναι να τοποθετήσετε επάνω μια σήτα ή ένα κόσκινο για να μην πάνε τυχόν έντομα στην ζύμη σας.  Στην συνέχεια χωρίζουμε την ζύμη μας σε  5- 6 μέρη και χρησιμοποιούμε την μηχανή για μακαρόνια. τα μακαρόνια είναι έτοιμα. 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Το μυστικό είναι το σιμιγδάλι, πρέπει να είναι άριστης ποιότητας, καθώς και τα αυγά να είναι φρέσκα. 


Τρόπος για να παρασκευάσετε σπιτικά χειροποίητα μακαρόνια με σιμιγδάλι Τρόπος για να παρασκευάσετε σπιτικά  χειροποίητα μακαρόνια με σιμιγδάλι Reviewed by TipsNow on Μαρτίου 16, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.