ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Τρόπος να αφαιρέσουμε την υγρασία από το κινητό μας

Τρόπος να αφαιρέσουμε την υγρασία από το κινητό μας
Πολλές φορές γίνονται διάφορα μικρό ατυχήματα στην καθημερινή μας ζωή που μπορεί να βρέξουν το κινητό μας με αποτέλεσμα  να σταματήσει να λειτουργεί ή να εμφανιστεί υγρασία στο κινητό. Εάν δεν έχει υποστεί μεγάλη βλάβη μπορεί και να σωθεί. Παρακάτω θα δείτε έναν τρόπο να επαναφέρετε το κινητό σας σε περίπτωση που βράχηκε. Τα υλικά που θα χρειαστούν είναι τα εξής.
ΥΛΙΚΑ
Δοχείο
Ρύζι
Πανιά
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ανοίγουμε τα καλύμματα του κινητού και καθαρίζουμε το κινητό μας όσο καλύτερα μπορούμε με το στεγνό πανί. Τοποθετούμε στην συνέχεια μέσα στο δοχείο αρκετό ρύζι και βυθίζουμε το κινητό μέσα στο ρύζι αφήνουμε για 1-2 ημέρες σε μέρος σχετικά ζεστό μέρος. 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ο παραπάνω τρόπος είναι για μη εκτεταμένες ζημίες νερού. Εάν το κινητό έχει παραμείνει στο νερό αρκετή ώρα ή έχει μεγάλη ζημιά λόγο του νερού καλό είναι να το στείλετε σε αρμόδια καταστήματα service Κινητών ή να επικοινωνήσετε με την εταιρεία που παράγει το κινητό σας. 
Τρόπος να αφαιρέσουμε την υγρασία από το κινητό μας Τρόπος να αφαιρέσουμε την υγρασία από το κινητό μας Reviewed by TipsNow on Δεκεμβρίου 10, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.