ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Κατασκευάστε ένα εναλλακτικό δώρο για τις γιορτές με μια απλή κούπα

Κατασκευάστε ένα εναλλακτικό δώρο για τις γιορτές  με μια απλή κούπα
Υπάρχουν πάρα πολλές λύσεις για να φτιάξετε κάτι ξεχωριστό για τα αγαπημένα σας πρόσωπα για τις γιορτές, αρκεί να βάλετε την δημιουργική σας φαντασία και το ταλέντο που έχετε στην ζωγραφική. Μπορείτε να συνδυάσετε το δώρο αυτό με κάποιο που θα αγοράσετε για τις γιορτές για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένα πολύ απλό και ξεχωριστό δώρο που μπορείτε να φτιάξετε βάζοντας το προσωπικό σας στοιχείο μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Παρακάτω θα δείτε τα υλικά και την διαδικασία:
ΥΛΙΚΑ
Κούπες λευκές
Μαρκαδόροι ανεξίτηλοι ειδικών εφαρμογών 
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 
Σχεδιάστε επάνω στην κούπα ή γράψτε ένα ξεχωριστό μήνυμα που είναι σημαντικό για το πρόσωπο που θέλετε να δώσετε την κούπα αυτή.  Μπορείτε ακόμα να ζωγραφίσετε ότι θέλετε αρκεί να βάλετε την φαντασία σας να δουλέψει. Ζωγραφίστε την εξωτερική επιφάνεια τις κούπας  στο κέντρο της. Ο μαρκαδόρος θα πρέπει να είναι ανεξίτηλος ειδικών εφαρμογών, μη τοξικός και αδιάβροχος. Μπορείτε να βρείτε στην αγορά πάρα πολλούς σε διάφορα χρώματα η τιμή τους είναι ελάχιστη (0,30-1 ευρώ) και μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε σε πολλές επιφάνειές ακόμα και σε γυαλί.  Είναι μια εύκολη γρήγορη και εναλλακτική λύση για δώρο για της γιορτές. 

Κατασκευάστε ένα εναλλακτικό δώρο για τις γιορτές με μια απλή κούπα Κατασκευάστε ένα εναλλακτικό δώρο για τις γιορτές  με μια απλή κούπα Reviewed by TipsNow on Νοεμβρίου 29, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.