ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

5+1 Ιδέες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ιδέες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι συνυφασμένη με τον ρομαντισμό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξοδέψουμε πολλά για να το πετύχουμε. Επίσης σε περίπτωση που δεν το έχεις προσέξει η ημέρα των ερωτευμένων, φέτος πέφτει Κυριακή οπότε υπάρχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες να την εκμεταλλευτείτε όπως θέλετε:

  1. Χαλάρωση: Η καθημερινότητά μας πλέον έχει αποκτήσει τρελούς ρυθμούς, οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που θα έλεγε όχι σε ένα χαλαρωτικό μασάζ. Πριν κλείσετε κάποιο ραντεβού, κάντε μία βόλτα στο διαδίκτυο, σίγουρα θα βρείτε πακέτα προσφορών ακόμα και για ζευγάρια.
  2. Είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα: Ακόμα κι αν δεν «πιστεύεις» ιδιαίτερα την συγκεκριμένη μέρα, μπορείς απλά να την δεις σαν μία αφορμή να περάσετε μία ρομαντική βραδιά. Θα μπορούσατε, για παράδειγμα, να ανοίξετε ένα μπουκάλι κρασί (ξέρεις, αυτό που φυλάς για κάποια ιδιαίτερη περίσταση. Ο πρέσβης δεν θα έρθει, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις!) και να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας ο ένας την συντροφιά του άλλου.
  3. Τεμπέλιασμα: Ας το παραδεχτούμε, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ρομαντικοί οπότε σε κάποιους το concept κεράκια-κρασάκι- λουλούδια, ίσως να μην είναι και τόσο δελεαστικό. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αφιερώσετε την ημέρα κάνοντας κάτι που σας ευχαριστεί ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να τεμπελιάσετε όλη την ημέρα! Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε μαραθώνιο με τις αγαπημένες σας σειρές ή ταινίες (υπογραμμίζω το «σας» για να τονίσω ότι η επιλογή της σειράς/ ταινίας πρέπει να είναι κοινή συναινέσει για να περάσετε και οι δύο καλά!) ή αν θέλετε κάτι ελάχιστα πιο δραστήριο, μπορείτε να παίξετε κάποιο επιτραπέζιο μαζί. Νομίζω θα διασκεδάσετε περισσότερο απ’ όσο φαντάζεστε.
  4. Brunch time: Δεν μπορεί να μην έχεις καταλάβει τον χαμό με το brunch που πλέον σερβίρεται στα περισσότερα μαγαζιά του κέντρου. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την Κυριακή από νωρίς, κακομαθαίνοντας λίγο τον εαυτό σας μ’ ένα χορταστικό brunch και μία βόλτα στο κέντρο.
  5. Για τους πιο γενναίους: Εάν είστε fun αυτής της ημέρας και θέλετε να την χαρείτε στο έπακρον, σας έχω μία ιδέα: Αναβιώστε το πρώτο σας ραντεβού! Γυρίστε για λίγο τον χρόνο πίσω και πηγαίνετε στο ίδιο μέρος που βγήκατε για πρώτη φορά (ας ελπίσουμε ότι υπάρχει). Λίγο η νοσταλγική διάθεση, λίγο η αίσθηση του πρώτου ραντεβού είναι αρκετά για να κάνουν αυτή την ημέρα κάπως πιο ιδιαίτερη.
  6. Something new: Τι θα λέγατε, με αφορμή αυτή την μέρα, να δοκιμάσετε κάτι καινούριο μαζί; Είτε αυτό περιλαμβάνει να μαγειρέψετε μαζί μία νέα συνταγή, είτε μια ημερήσια σ’ έναν προορισμό που δεν έχετε ξαναπάει, είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για ανανέωση!
by 
Σοφία
5+1 Ιδέες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 5+1 Ιδέες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Reviewed by TipsNow on Φεβρουαρίου 10, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.