ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Ο καλύτερος τρόπος για να συνδέσετε τo smart phone ή το tablet με την τηλεόραση σας

 Ο καλύτερος τρόπος για να προβάλετε την android συσκευή σας στην τηλεόρασηΟ πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να ενώσετε το κινητό σας ή το tablet σας με την τηλεόραση είναι ο εξής:
ΥΛΙΚΑ
Καλώδιο micro USB σε HDMI
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Αγοράστε ένα καλώδιο micro USB σε HDMI, είναι μια ιδανική και οικονομικότερη λύση για να ενώσετε το tablet σας ή το smart-phone σας με την τηλεόραση σας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να προβάλετε τα αγαπημένα σας κανάλια ή τα βίντεο σας στην τηλεόραση. Μόλις ενώσετε το καλώδιο πηγαίνετε στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης και επιλέξτε την έξοδο HDMI  που έχετε συνδέσει  το smart phone σας. Θα δείτε ότι η οθόνη του κινητού σας θα προβάλετε στην τηλεόραση, χρησιμοποιήστε καλώδιο που μεταφέρει και τον ήχο. Εκτός από αυτό τον τρόπο υπάρχουν και μερικές συσκευές gadget που σας επιτρέπουν ασύρματα να συνδέσετε τις συσκευές σας με την τηλεόραση σας, ωστόσο η τιμή τους είναι αυξημένη κατά πολύ σε σχέση με ένα απλό καλώδιο micro USB σε HDMI. Μόλις κάνετε την ένωση αυτή η τηλεόραση σας θα ενωθεί αυτόματα με ελάχιστες ρυθμίσεις στην συσκευή σας. Σε περίπτωση που θέλετε να προβάλετε διάφορα κανάλια που κάνουν streaming την εικόνα πρώτα ενώστε τις συσκευές και ύστερα κάντε το streaming του καναλιού, διαφορετικά δεν θα βλέπετε το αγαπημένο σας κανάλι. 
Ο καλύτερος τρόπος για να συνδέσετε τo smart phone ή το tablet με την τηλεόραση σας  Ο καλύτερος τρόπος για να συνδέσετε τo smart phone ή το tablet με την τηλεόραση σας Reviewed by TipsNow on Ιανουαρίου 17, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.