Πώς μπορούμε να μειώσουμε το πάγιο του σταθερού τηλεφώνου;

9:11 μ.μ. TipsNow 0 Comments

τηλεφωνο σταθερο τιμες
Πολλές φορές βλέπουμε να υπάρχουν τρομερές διαφορές στο πάγιο σε συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας και ας είναι και στον ίδιο πάροχο και ας έχουν τις ίδιες παροχές. Υπάρχουν πολλοί εύκολοι τρόποι να κάνει κάποιος το πάγιο του φθηνότερο.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
1. Telemarketing όταν κάποιος σας καλεί στο σταθερό σας τηλέφωνο να ακούσετε την προσφορά και να κανετε παζάρι για τις παροχές με την μικρότερη τιμή. Συνήθως τα τμήματα προσφορών έχουν τις καλύτερες τιμές μα τις περισσότερες παροχές για το σταθερό σας τηλέφωνο.
2. Φορητότητα δεν μένουμε ποτέ στον ίδιο πάροχο για πολλά χρόνια. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορεί να κάνει ένας πελάτης. Εαν παραμείνει πιστός σε μια εταιρεία τότε στην πάροδο του χρόνου η μείωση του θα είναι ελάχιστη. Αυτό που πρέπει να θυμάται κάποιος στην διαδικασία της φορητότητας ειναι τα εξής.
 Α.Ποτέ δεν κάνουμε φορητότητα όταν είμαστε εντός συμβολαίου για να πάμε σε έναν άλλο πάροχο, γιατί πάντα υπάρχουν τέλη αποδέσμευσης για το συμβόλαιο μας.
Β. Πάντα κάνουμε φορητότητα μια μέρα μετά την λήξη του συμβολαίου μας. Σε αυτό πρέπει να τονίσουμε ότι πρέπει πάντα να ξέρουμε πότε θα λήξει το συμβόλαιο μας. Την φορητότητα την κάνουμε πάντα τηλεφωνικά.
3. Πότε δεν αφήνουμε το σταθερό μας τηλέφωνο εκτός συμβολαίου για μεγάλο διάστημα γιατί συνήθως η τιμή αλλάζει εκτός συμβολαίου.
4. Το χαρτί της κατάργησης, όταν το συμβόλαιο σας έχει τελειώσει καλούμε τον πάροχο μας για κατάργηση της γραμμής ή των υπηρεσιών επάνω σε αυτή, σε αυτή την περίπτωση θα σας κάνουν καλύτερη τιμή με περισσότερες παροχές.
5. Συνδυασμός με κινητή τηλεφωνία να θυμάστε ότι κίνηση κάνετε ανάμεσα στους παρόχους να ακολουθεί πάντα και το κινητό τηλέφωνο, μπορείτε με αυτό τον τρόπο να καταφέρετε καλύτερη τιμή.
Εάν ακολουθήσει κάποιος τα βήματα αυτά θα δει μεγάλες διαφορές τιμής στο σταθερό του τηλέφωνο με πολύ καλύτερες παροχές. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

0 σχόλια :

Σας ευχαριστούμε πολύ