ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

2+1 απίστευτα Tips για το Google Map

2+1 απίστευτα Tips  για το Google Map Google Maps

Οι πιο πολλοί δεν γνωρίζουν τις δυνατότητες που προσφέρει η Google
μέσω των χαρτών της. Το Google Maps είναι ένα πολυεργαλείο χαρτών που θα σας λύσει τα χέρια στις μετακινήσεις και σε πολλά άλλα.

1.STREET VIEW 

Πολλοί έχουν ασχοληθεί με το  street view το καταπληκτικό σε αυτή την εφαρμογή είναι ότι μπορείτε να δείτε και το πως ήταν η περιοχή στο παρελθόν. Μπορείτε να δείτε αλλαγές σε κτήρια δρόμους μαγαζιά και πολλά άλλα. Για να το δείτε κάντε το εξής:

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Για αρχή ανοίξτε το Google Maps στην συνέχεια πατήστε αριστερό κλικ σε όποιο μέρος του χάρτη θέλετε. Στο πάνω μέρος και αριστερά θα σας εμφανιστεί η διεύθυνση ο ταχυδρομικός κώδικας κτλ καθώς και μια εικόνα που επάνω γράφει street view. Πατώντας επάνω στην εικόνα με αριστερό κλικ θα σας μεταφέρει στο σημείο που επιλέξατε.
3+1 απίστευτα Tips  για το Google Map
Αφού πατήσετε επάνω στην εικόνα που αναγράφει street view θα εμφανιστεί το σημείο που επιλέξατε για παράδειγμα εμείς επιλέξαμε την Πλατεία Συντάγματος. 1. Πατώντας αριστερό κλικ πάνω αριστερά στο εικονίδιο που είναι σαν ρολόι μπορείτε να δείτε  το παρελθόν της περιοχής. Δείτε την παρακάτω εικόνα για να καταλάβετε. 
2+1 απίστευτα Tips  για το Google Map


Μόλις πατήσετε αριστερό κλικ θα σας εμφανιστεί το παρακάτω μενού στο πάνω αριστερό μέρος. Εκεί μπορείτε να επιλέξετε την χρονολογία που θέλετε για να δείτε πώς ήταν η περιοχή και πως έγινε 
2+1 απίστευτα Tips  για το Google Map













2. Αναζήτηση στο Google Maps

Η αναζήτηση στο Google Maps δεν είναι μόνο για διευθύνσεις όπως νομίζουν πολλοί αλλά και για μαγαζιά κτλ. Εάν για παράδειγμα ψάχνετε ένα συγκεκριμένο μαγαζί ή ξενοδοχείο χωρίς να ξέρετε την διεύθυνσή του μπορείτε απλά στην αναζήτηση στο πάνω αριστερό μέρος να γράψετε το όνομα του ξενοδοχείου ή του μαγαζιού που θέλετε  να βρείτε και αυτόματα θα βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε όπως την διεύθυνση, το τηλέφωνο κτλ.

  3. Tip στην αναζήτηση 

Σε περίπτωση που είστε σε μια περιοχή που δεν γνωρίζετε καθόλου και θέλετε να μάθετε τι υπάρχει γύρω σας απο επιχειρήσεις αξιοθέατα κτλ κάντε το εξής:

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Στην αναζήτηση στο Google Maps γράψτε το σύμβολο * ( μόνο το αστεράκι τίποτε άλλο είναι το "επί" στο πληκτρολόγιο) και πατήστε enter. Μόλις πατήσετε enter Θα εμφανιστούν στον χάρτη σας πάρα πολλά σημεία με το σύμβολο * . Το κάθε σημείο θα είναι και ένα μαγαζί με αυτόν τον τρόπο σε μια άγνωστη περιοχή θα έχετε μια πλήρη εικόνα το τι υπάρχει κοντά σας. Δείτε ένα παράδειγμα στην παρακάτω εικόνα
2+1 απίστευτα Tips  για το Google Map

Για δείτε τι επιχείρηση είναι το κάθε αστεράκι απλά κάνετε λίγο ζουμ και θα δείτε όλες τις πληροφορίες για κάθε (αστεράκι).
2+1 απίστευτα Tips για το Google Map 2+1 απίστευτα Tips  για το Google Map Reviewed by TipsNow on Μαρτίου 14, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.