ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Εύκολος τρόπος για να καθαρίσετε το mixer

εύκολος τρόπος για να καθαρίσετε το mixer
Πολλές φορές όταν φτιάχνετε ένα γλυκό ή φαγητό χρησιμοποιείτε το mixer. Μετά την χρήση του όμως πρέπει να το καθαρίσετε. Πολλοί χρησιμοποιούν ένα απλό σφουγγαράκι για να καθαρίσουν τους "ζυμωτήρες", τους "αβγοδάρτες", τους γάτζους ανάμιξης ζύμης του μίξερ χειρός κτλ. Με αυτόν τον τρόπο όμως καταστρέφονται και ειδικά όταν τα καθαρίζουν με σύρμα. Υπάρχει μια πολύ εύκολη και γρήγορη λύση που θα τα καθαρίζετε πολύ εύκολα και γρήγορα. Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι τα εξής:
ΥΛΙΚΑ
Ζεστό νερό
Υγρό απορρυπαντικό πιάτων
Ένα δοχείο
χαρτί κουζίνας ή καθαρή πετσέτα
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Μέσα στο δοχείο ρίξτε το ζεστό νερό και βάλτε λίγο υγρό απορρυπαντικό πιάτων. Στην συνέχεια ανακατέψτε με το μιχερ. Τέλος βγάζουμε τους γάντζους ανάμιξης από το μίξερ κατ τους ξεβγάζουμε με νερό. Οι γάντζοι ανάμιξης  του μίξερ κτλ θα είναι πεντακάθαροι και έτοιμοι για την επόμενη χρήση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε  και χαρτί κουζίνας ή μια καθαροί πετσέτα για να στεγνώσουν πιο γρήγορα. 
Εύκολος τρόπος για να καθαρίσετε το mixer Εύκολος τρόπος για να καθαρίσετε το mixer Reviewed by TipsNow on Φεβρουαρίου 08, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.