ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς να αποψύξετε ένα κοτόπουλο με ασφάλεια;

Πώς να αποψύξετε ένα κοτόπουλο με ασφάλεια;
Για να αποψύξετε ένα κοτόπουλο με ασφάλεια υπάρχει ένας βασικός κανόνας που πρέπει όλοι να ακολουθούμε. Πρώτα από όλα η απόψυξη του δεν γίνετε ποτέ σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Είναι μεγάλο λάθος και πολύ επικίνδυνο για την υγεία σας. Η απόψυξη του πρέπει να γίνεται ως εξής:
ΥΛΙΚΑ
Ένα δοχείο ή μικρό ταψάκι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Η απόψυξη του κοτόπουλου πρέπει να γίνεται πάντα σταδιακά και ΟΧΙ  σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Για να αποψύξετε το κοτόπουλο σας τοποθετήστε το μέσα σε ένα δοχείο ή ταψάκι στην συντήρηση του ψυγείου σας στο ειδικό ράφι  για κρέας ή κοτόπουλο (διαβάστε τις οδηγίες χρήσεις του ψυγείου σας, αναγράφουν πάντα που τοποθετείτε το κάθε προϊόν και εκτός από αυτό μερικά ψυγεία έχουν και αντίστοιχα σύμβολα στο εσωτερικό τους).  Ένα ολόκληρο κοτόπουλο μπορεί να χρειαστεί μερικές φορές και  24 ώρες για να αποψυχθεί  στην συντήρηση αλλά είναι ο πιο ασφαλής τρόπος. Τα φιλέτα συνήθως χρειάζονται πολύ λιγότερες ώρες περίπου 2-3 ώρες. 
Πώς να αποψύξετε ένα κοτόπουλο με ασφάλεια; Πώς να αποψύξετε ένα κοτόπουλο με ασφάλεια; Reviewed by TipsNow on Φεβρουαρίου 20, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.