ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς αντιμετωπίζουμε τα κακόβουλα site τα οποία επηρεάζουν τα στατιστικά του blog;

Πώς αντιμετωπίζουμε τα κακόβουλα site τα οποία επηρεάζουν τα στατιστικά του blog σας ;
Υπάρχουν πολλά κακόβουλα site στο internet που μέσω των στατιστικών σας, φτιάχνουν url παραπομπής στο δικό τους site και για να είναι πιο ελκυστικό ώστε να επισκεφτείτε το site τους και να ανεβάσουν τις δικές τους προβολές κατακόρυφα παρουσιάζουν τα δικά σας στατιστικά πάρα πολύ ψηλά σε σχέση με την γενική εικόνα των στατιστικών σας. Με λίγα λόγια φτιάχνουν ψεύτικες προβολές. Ένας εύκολος  τρόπος να αντιμετωπίσετε το φαινόμενο αυτό, δηλαδή το λεγόμενο referer spam.και περαιτέρω τις ψεύτικες προβολές που επηρεάζουν εις βάρος σας το blog σας. Είναι ο εξής τρόπος ωστόσο δεν είμαστε σίγουροι ότι πετυχαίνει 100%:
1. Τοποθετήστε το ad block tool στον υπολογιστή σας στην συνέχεια πηγαίνετε στα στατιστικά σας εκεί που φαίνονται τα url παραπομπής και ανοίξτε το εικονίδιο του adblock και πηγαίνετε εκεί που λέει block an ad on this site. Θα δείτε όσο κουνάτε το ποντίκι σας αυτόματα θα μαυρίζονται διάφορα σημεία του blog επιλέγετε το κακόβουλο url και κάνετε block. Στα στατιστικά του blog σας θα δείτε ότι δεν θα υπάρχει στο σημείο εκείνο το url. Θα είναι ένα κενό σημείο αλλά με τις προβολές δίπλα.
2. Στην συνέχεια πρέπει να κάνετε το εξής αφαιρέστε  όλα τα ανώνυμα σχόλια που έχουν γίνει στο blog σας και  κάντε ρυθμίσεις να γράφουν μόνο μέλη στα σχόλια σας.
3.  Από την αρχική σελίδα του blog σας αφαιρέστε τα στατιστικά στοιχεία σας (προβολές σελίδας μέτρηση επισκεπτών κλπ) με τον κλασικό τρόπο μέσα από το blog σας.
4. Αφαιρέστε όλα τα scripts που δεν ανήκουν στην Google.
Λογικά εάν κάνετε αυτά τα βήματα από την επόμενη μέρα και μετά δεν θα έχετε ψεύτικες προβολές στο blog σας. Ωστόσο δεν είμαστε σίγουροι για το αποτέλασμα 100% γιατί είναι γενικά πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο αυτό. 
Πώς αντιμετωπίζουμε τα κακόβουλα site τα οποία επηρεάζουν τα στατιστικά του blog; Πώς αντιμετωπίζουμε τα κακόβουλα site τα οποία επηρεάζουν τα στατιστικά του blog; Reviewed by TipsNow on Δεκεμβρίου 05, 2013 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.