ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς γλιτώνουμε από το να μπερδεύονται τα handsfree;

tips
εδώ για καθαρισμό οθόνης αφής
Πολλές φορές σε διάφορες τσάντες ή σακίδια ή τσέπες τα handsfree μπερδεύονται και πολλοί κάθονται ώρες να τα ξεμπερδεψουν για να ακούσουν μουσική. Πολλές κοπέλες για παράδειγμα  ψάχνουν με τις ώρες μέσα σε διάφορές τσάντες να βρουν τα ακουστικά που στο τέλος είναι και μπερδεμένα. Άλλοι τα τυλίγουν στο κινητό αλλά και πάλι μπερδεύονται Υπάρχουν πολλές λύσεις για να μην μπερδεύονται τα ακουστικά όπως για παράδειγμα για τις κοπέλες να τα πιάσουν με ένα κλάμερ αλλά και πάλι χάνουν χρόνο μέχρι να τα βρουν.  Μια εναλλακτική λύση είναι η εξής:
ΥΛΙΚΑ
στρογγυλό Κλιπάκι σταθεροποίησης καλωδίων με αυτοκόλλητο
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Για τις τσέπες απλά τυλίγεται τα handsfree  και τα τοποθετείτε στο κλιπάκι, και για όσους ή όσες τα βάζουν σε τσάντες ή σακίδια βγάζετε το αυτοκόλλητο και  τοποθετήστε το κλιπάκι στο εσωτερικό μέρος του σακιδίου ή της τσάντας και απλά τυλίγεται τα handsfree  και τα τοποθετείτε στο κλιπάκι. Οπότε γλιτώνετε δυο πράγματα δεν μπερδεύονται  και δεν ψάχνετε που είναι.
Πώς γλιτώνουμε από το να μπερδεύονται τα handsfree; Πώς γλιτώνουμε από το να μπερδεύονται τα handsfree; Reviewed by TipsNow on Νοεμβρίου 18, 2013 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.