ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς βγάζουμε μπογιά από τα σοβατοτεπί;

Πώς βγάζουμε μπογιά από τα σοβατοτεπί;
Είναι πολύ εύκολο να αφαιρέσουμε την παλιά μπογιά από τα ξύλινα σοβατοτεπί του σπιτιού μας χωρίς να τα βγάλουμε από τον τοίχο. Η διαδικασία είναι η εξής:
ΥΛΙΚΑ 
Πυρίμαχα γάντια εργασίας
θερμικό πιστόλι
ξύστρα για ξύλα (όχι πλαστική)
ψιλό γυαλόχαρτο
Αστάρι για ξύλα
Λούστρο για ξύλινες επιφάνειες
Δύο Πινέλα
Νωπό πανάκι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Πρώτα από όλα παίρνουμε μέτρα ασφαλείας Φοράμε τα πυρίμαχα γάντια εργασίας για να μην καούμε και ανοίγουμε τις πόρτες για να αερίζεται καλά ο χώρος Εάν δεν έχετε γάντια μην το κάνετε.  Στην συνέχεια κρατάμε με το ένα χέρι το θερμικό πιστόλι (για λεπτομέρειες για το θερμικό πιστόλι πατήστε εδώκαι με το άλλο την ξύστρα για ξύλα  (όχι πλαστική) . Με αυτό τον τρόπο η μπογιά αρχίζει να ζεσταίνεται και η μπογιά βγαίνει πιο εύκολα με την ξύστρα για ξύλα. Η απόσταση που πρέπει να κρατάμε το θερμικό πιστόλι από την επιφάνεια είναι ανάλογα με την ισχύ του και είναι πολύ σημαντικό για να μην μαυρίσουμε το ξύλο. Συνήθως είναι 20 εκατοστά αλλά για να είστε 100% σίγουροι ρωτήστε από εκεί που θα το προμηθευτείτε. Αφού βγάλουμε την μπογιά τρίβουμε  με ένα ψιλό γυαλόχαρτο την επιφάνεια για να αφαιρέσουμε το παλιό λούστρο. Στην συνέχεια περνάμε με ένα νωπό πανάκι όλη την επιφάνεια για να είναι καθαρή. Αφήνουμε να στεγνώσει. Στην συνέχεια με ένα πινέλο περνάμε αστάρι για ξύλα στην επιφάνεια μας. Το αφήνουμε να στεγνώσει. Τέλος με ένα πινέλο βάφουμε την επιφάνεια με  λούστρο για ξύλα. Όταν στεγνώσει θα δείτε ότι είναι σαν καινούριο.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Είναι πολύ δύσκολο να αφαιρέσουμε την μπογιά χωρίς να  μην επηρεαστεί το παλιό λούστρο της επιφάνειας θέλει πολύ εμπειρία και τεχνική. Για αυτό ο καλύτερος τρόπος για να έχουμε πολύ καλό αποτέλεσμα είναι να αφαιρέσουμε και τα δύο.
Πώς βγάζουμε μπογιά από τα σοβατοτεπί; Πώς βγάζουμε μπογιά από τα σοβατοτεπί; Reviewed by TipsNow on Οκτωβρίου 01, 2013 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.