Πώς διατηρούμε τα πινέλα και τα ρολά βαψίματος έτοιμα και καθαρά για την επόμενη χρήση τους;

9:26 μ.μ. TipsNow 0 Comments

Πώς διατηρούμε τα πινέλα και τα ρολά βαψίματος έτοιμα και καθαρά για την επόμενη χρήση τους; Ο τρόπος να διατηρούμε τα πινέλα και τα ρολά μας μετά από κάθε χρήση τους είναι ο εξής:

Για τα πινέλα και τα ρολά που χρησιμοποιήσαμε για πλαστικό χρώμα και υδρόχρωμα κάνουμε το εξής:
ΥΛΙΚΑ
Νερό
1-2 σακούλες πλαστικές
1-2 χαρτάκι  post-it
ένα στυλό
γάντια μιας χρήσης


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Αφού τελειώσαμε το βάψιμο για να καθαρίσουμε τα πινέλα και τα ρολά κάνουμε το εξής: Βάζουμε τα γάντια μιας χρήσης και στην συνέχεια πλένουμε  τα πινέλα και τα ρολά με νερό πολύ καλά. Στην συνέχεια στραγγίζουμε καλά το ρολό ή το πινέλο μας και σε ένα χαρτάκι post-it γράφουμε σε τι χρώμα το χρησιμοποιήσαμε και το κολλάμε στο χερούλι του ρολού ή του πινέλου . Έτσι ώστε να ξέρουμε την επόμενη φορά σε τι χρώμα το χρησιμοποιήσαμε. Τέλος τα αποθηκεύουμε σε μια πλαστική σακούλα για την επόμενη μελλοντική χρήση τους.

Για τα πινέλα ή ρολά που χρησιμοποιήσαμε για λαδομπογιά ή  βερνικόχρωμα για καλοριφέρ κάνουμε το εξής:
ΥΛΙΚΑ
Διαλυτικό
1-2 σακούλες πλαστικές
Ένα χαρτάκι  post-it
ένα στυλό

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
 Αφού τελειώσαμε το βάψιμο για να καθαρίσουμε τα πινέλα και τα ρολά κάνουμε το εξής: Βάζουμε τα γάντια μιας χρήσης και στην συνέχεια καθαρίζουμε με διαλυτικό χρωμάτων το πινέλο ή το ρολό μας.Στην συνέχεια στραγγίζουμε καλά το ρολό ή το πινέλο μας και σε ένα χαρτάκι post-it γράφουμε σε τι χρώμα το χρησιμοποιήσαμε και το κολλάμε στο χερούλι του ρολού ή του πινέλου . Έτσι ώστε να ξέρουμε την επόμενη φορά σε τι χρώμα το χρησιμοποιήσαμε. Τέλος τα αποθηκεύουμε σε μια πλαστική σακούλα για την επόμενη μελλοντική χρήση τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

0 σχόλια :

Σας ευχαριστούμε πολύ