Πώς μπορούμε να αφαιρέσουμε την σκουριά από σίδερα, μέταλλα, σκουριασμένες βίδες, από τα πλακάκια και τα μάρμαρα στο πάτωμα μας;
ΥΛΙΚΑ
1/4 της κούπας μαγειρική σόδα
1 κουταλάκι του γλυκού κρεμόριο
Οξυζενέ
1 κουτάλι
1 μπολ
1 συρματάκι κουζίνας ή σφουγγάρι
1 πετσέτα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για να μη σκουριάζουν καινούρια εργαλεία που χρησιμοποιούμε στο εξοχικό ή στο σπίτι μας. Πριν τα αποθηκεύσετε για την επόμενη χρήση μπορείτε να προλάβετε την σκουριά πριν δημιουργηθεί αλείφοντας τα με λίγο λάδι.
Για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα που δεν βγαίνουν απλά με το συρματάκι από "τον καμένο πάτο του τηγανιού" ο ευκολότερος τρόπος είναι να βάλετε λίγο ελαιόλαδο και από πάνω σε ίσα μέρη αλάτι και να το τρίψετε με το συρματάκι στην συνέχεια πλύνετε το με υγρό πιάτων και ο πάτος της κατσαρόλας ή του τηγανιού θα είναι σαν καινούριος.
Πώς μπορούμε να αφαιρέσουμε την σκουριά από σίδερα, μέταλλα, σκουριασμένες βίδες, από τα πλακάκια και τα μάρμαρα στο πάτωμα μας;
Reviewed by TipsNow
on
Απριλίου 20, 2012
Rating:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Σας ευχαριστούμε πολύ