ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς θα κάνουμε τα κεριά μας να διαρκούν περισσότερο χρόνο και πώς αφαιρούμε κερί από κηροπήγια;

Πώς θα κάνουμε τα κεριά μας να διαρκούν περισσότερο χρόνο  και πώς αφαιρούμε κερί από κηροπήγια;
Εδώ για διακοσμητικό
με κεριά και βότσαλα
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνουμε τα απλά  κεριά ή τα κεριά Ρεσώ μας να διαρκούν περισσότερο χρόνο από ότι αναγράφεται σε κάθε συσκευασία κεριού. Ο τρόπος είναι ο εξής:
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Τοποθετήστε τα κεριά Ρεσώ με την συσκευασία τους σε ένα καταψύκτη για μερικές ώρες περίπου 1-2 ώρες. Τα κεριά σας θα διαρκούν πολύ περισσότερο χρόνο μία πολύ καλή και εύκολη λύση για αυτούς που χρησιμοποιούν αρκετά κεριά (πχ. καφετέριες). Όσο τώρα για τα απλά κεριά στο σπίτι μπορούμε να τα τοποθετήσουμε στην κατάψυξη μας για 30 λεπτά  και αν κόψουμε το 1/3 του φιτιλιού του κεριού θα διαρκεί ακόμα περισσότερο. Πολλές φορές υπολείμματα του κεριού μένουν στα κηροπήγια με αποτέλεσμα να μην βγαίνουν εύκολα δεν υπάρχει λόγος να παιδεύεστε με τρίψιμο ή  αυχμηρά αντικείμενα. Τοποθετήστε το κηροπήγιο στην κατάψυξη  2-3  ώρες  και μετά θα δείτε ότι είναι πολύ εύκολο να βγει πολλές φορές βγαίνει και με ένα απλό χαρτί.


Πώς θα κάνουμε τα κεριά μας να διαρκούν περισσότερο χρόνο και πώς αφαιρούμε κερί από κηροπήγια; Πώς θα κάνουμε τα κεριά μας να διαρκούν περισσότερο χρόνο  και πώς αφαιρούμε κερί από κηροπήγια; Reviewed by TipsNow on Μαρτίου 27, 2012 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.