ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς φτιάχνουμε ένα πεταχτάρι για ψάρεμα;

Πώς φτιάχνουμε ένα πεταχτάρι για ψάρεμα;
Το να αγοράσεις ένα έτοιμο πεταχτάρι είναι φτηνό αλλά τι κάνεις εάν σου χαλάσουν τα αγκίστρια ή τα παράμαλλα στο πεταχτάρι σου; Το πετάς; όχι βέβαια μπορείς να το φτιάξεις από την αρχή.
ΥΛΙΚΑ
πετονιά περίπου 50+ μέτρα
3 αγκίστρια
1 βαρίδι
3 στριφτάρια τριπλά
1 καρούλι
Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε ένα ολοκληρωμένο πεταχτάρι και θα σας πούμε πως να το κατασκευάσετε βήμα προς βήμα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φτιάξουμε ένα πεταχτάρι εδώ θα σας δείξουμε τον πιο εύκολο τρόπο.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Για αρχή κόβουμε 3 παράμαλλα στο ίδιο μήκος  περίπου 20 εκ. στην συνέχεια δένουμε τα 3 αγκίστρια στα 3 παράμαλλα που έχουμε  είναι πολύ εύκολο στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε έναν τρόπο πως να δένουμε απλά αγκίστρια Αφού έχουμε τοποθετήσει τα αγκίστρια μας στα παράμαλλα κόβουμε ακόμα 3 κομμάτια από την πετονιά μας  λίγο μεγαλύτερα από τα παράμαλλα έτσι ώστε όταν ολοκληρώσουμε το πεταχτάρι μας τα στριφτάρια να μην μπλέκονται με τα αγκίστρια των παράμαλλων και με το βαρίδι. Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε πως δένουμε πετονιά σε στριφτάρι (είναι ο ίδιος τρόπος με το παρακάτω αγκίστρι).
πηγή βίντεο: youtube χρήστης madkeen2
πηγή βίντεο: youtube χρήστης madkeen2
Τοποθετούμε τέλος το βαρίδι μας και το πεταχτάρι μας είναι έτοιμο για να δέσουμε το βαρίδι στην πετονιά μας κάνουμε το εξής.
πηγή βίντεο: youtube χρήστης madkeen2
Πώς φτιάχνουμε ένα πεταχτάρι για ψάρεμα; Πώς φτιάχνουμε ένα πεταχτάρι για ψάρεμα; Reviewed by TipsNow on Ιουνίου 07, 2011 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.