ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕA

Παρακάτω θα δείτε τρεις τεχνικές για να απολαμβάνετε τις τηγανητές πατάτες σας…χωρίς ενοχές μειώνοντας έτσι τα αρνητικά του τηγανίσματος


Παρακάτω θα δείτε τρεις τεχνικές για να απολαμβάνετε τις τηγανητές πατάτες σας…χωρίς ενοχές μειώνοντας έτσι τα αρνητικά του τηγανίσματος


Παρακάτω θα δείτε τρεις τεχνικές για να απολαμβάνετε τις τηγανητές πατάτες σας…χωρίς ενοχές μειώνοντας έτσι τα αρνητικά του τηγανίσματος
1.Το λάδι που θα χρησιμοποιήσετε για τηγάνισμα φροντίστε να είναι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ώστε να παρουσιάζει μεγαλύτερη αντοχή στην οξείδωση.
2. Διατηρήστε μέτρια θερμοκρασία τηγανίσματος (180 βαθμούς C), για να μην αλλοιώνεται η δομή του λαδιού.
3.Θα πρέπει να αντικαθιστάτε το λάδι σας κάθε 3 με 4 τηγανίσματα. Έτσι επιτυγχάνεται μια σωστή διατροφή και αποφεύγονται η τοξίνες στον οργανισμό σας!

Παρακάτω θα δείτε τρεις τεχνικές για να απολαμβάνετε τις τηγανητές πατάτες σας…χωρίς ενοχές μειώνοντας έτσι τα αρνητικά του τηγανίσματος Παρακάτω θα δείτε τρεις τεχνικές για να απολαμβάνετε τις τηγανητές πατάτες σας…χωρίς ενοχές μειώνοντας έτσι τα αρνητικά του τηγανίσματος Reviewed by TipsNow on Αυγούστου 23, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.