Παρακάτω θα δείτε τρεις τεχνικές για να απολαμβάνετε τις τηγανητές πατάτες σας…χωρίς ενοχές μειώνοντας έτσι τα αρνητικά του τηγανίσματος

8:39 μ.μ. Tips Now 0 Comments


Παρακάτω θα δείτε τρεις τεχνικές για να απολαμβάνετε τις τηγανητές πατάτες σας…χωρίς ενοχές μειώνοντας έτσι τα αρνητικά του τηγανίσματος


Παρακάτω θα δείτε τρεις τεχνικές για να απολαμβάνετε τις τηγανητές πατάτες σας…χωρίς ενοχές μειώνοντας έτσι τα αρνητικά του τηγανίσματος
1.Το λάδι που θα χρησιμοποιήσετε για τηγάνισμα φροντίστε να είναι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ώστε να παρουσιάζει μεγαλύτερη αντοχή στην οξείδωση.
2. Διατηρήστε μέτρια θερμοκρασία τηγανίσματος (180 βαθμούς C), για να μην αλλοιώνεται η δομή του λαδιού.
3.Θα πρέπει να αντικαθιστάτε το λάδι σας κάθε 3 με 4 τηγανίσματα. Έτσι επιτυγχάνεται μια σωστή διατροφή και αποφεύγονται η τοξίνες στον οργανισμό σας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

0 σχόλια :

Σας ευχαριστούμε πολύ