ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Το σίδερο δεν λειτουργεί σωστά; Τιπς για το καθαρισμό της πλάκας

Το σίδερο δεν λειτουργεί σωστά; Τιπς για το καθαρισμό της πλάκας

Το σίδερο δεν λειτουργεί σωστά; Τιπς για το καθαρισμό της πλάκας.

Το σίδερο και το σιδέρωμα είναι το μόνιμο βάσανο κάθε νοικοκυριού. Γενικά κάθε σπίτι σπαταλά πάρα πολλές ώρες μπροστά σε μια σιδερώστρα. Υπάρχουν μερικά εύκολα τιπς που θα κάνουν την πλάκα από ένα παλιό σίδερο σαν καινούργια, θα είναι πιο ξεκούραστο όταν η πλάκα γλιστρά εύκολα και λειτουργεί ορθά το σίδερο. Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά τα υλικά και την διαδικασία που θα ακολουθήσετε.
ΥΛΙΚΑ
3 κομμάτια χαρτί κουζίνας 
αλάτι
τριμμένο κερί
Λευκό ξύδι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Πρώτα από όλα για να ξεβουλώσουμε τις οπές από το σίδερο μας γεμίζουμε έως την μέση την ειδική θήκη νερού με λευκό ξύδι θερμαίνουμε το σίδερο και αρχίζουμε να πατάμε το κουμπί καθαρισμού στο σίδερο ή το κουμπί του ατμού.  Επειδή θα βγάζει αρκετή βρωμιά και άλατα καλό είναι να έχουμε μια χοντρή πετσέτα κοντά και να την σιδερώνουμε που και που. Αφού κάνουμε αυτή την διαδικασία θα δείτε ότι οι οπές θα είναι πολύ καθαρές. Στην συνέχεια επάνω στην σιδερώστρα βάζουμε ένα χαρτί κουζίνας και από πάνω ρίχνουμε το τριμμένο κερί και το αλάτι τοποθετούμε ένα ακόμα χαρτί κουζίνας από πάνω. Σιδερώνουμε για λίγα λεπτά για να γυαλίσει η επιφάνεια από το σίδερο.  Τέλος με το τρίτο χαρτί πολύ προσεκτικά καθαρίζουμε την πλάκα.

Το σίδερο δεν λειτουργεί σωστά; Τιπς για το καθαρισμό της πλάκας Το σίδερο δεν λειτουργεί σωστά; Τιπς για το καθαρισμό της πλάκας Reviewed by TipsNow on Μαρτίου 06, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.