ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

4 τρόποι για το γυάλισμα των ασημικών σε λίγα λεπτά

4 τρόποι  για το γυάλισμα των ασημικών  σε λίγα λεπτά

Εδώ θα δείτε μερικούς παραδοσιακούς τρόπους που χρησιμοποιούσαν οι γιαγιάδες μας για το γυάλισμα των ασημικών!

Tρόπος 1

ΥΛΙΚΑ
πανί
Οδοντόκρεμα
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ένας πανεύκολος τρόπος είναι να αλείψουμε τα σκεύη μας με οδοντόκρεμα και να τα τρίψουμε με ένα καθαρό πανί. ’Έπειτα τα ξεπλένουμε με άφθονο ζεστό νερό και τα στεγνώνουμε! Συγκεκριμένα για τα κοσμήματα μας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε λευκή οδοντόκρεμα τρίβοντάς τα καλά και ξεπλένοντας στο τέλος με ζεστό νερό!

Τρόπος 2

ΥΛΙΚΑ
Αλουμινόχαρτο
Βραστό νερό
Καφές
Μαγειρική σόδα
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ένας έυκολος και γρήγορος τρόπος για τα μεγάλα μας σκεύη και τα ασημικά για να τα γυαλίσουμε είναι ο εξής: Μπορούμε να απλώσουμε σε μια λεκάνη αλουμινόχαρτο και να την γεμίσουμε με βραστό νερό μέχρι να σκεπάσει το ασημικό που θέλουμε να καθαρίσουμε. Προσθέτουμε μια κούπα του καφέ μαγειρική σόδα ανάλογα με το μέγεθος του ασημικού μας και τα βυθίζουμε αφήνοντας τα μερικές ώρες. Το μυστικό μας εδώ είναι το αλουμινόχαρτο!

Τρόπος 3

ΥΛΙΚΑ
Στάχτη
Πανί
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ένας τρίτος φοβερός τρόπος για να καθαρίσουμε τα ασημικά μας είναι να χρησιμοποιήσουμε την στάχτη από το τζάκι του σπιτιού μας και να τα τρίψουμε πολύ καλά. Φοβερό το αποτέλεσμά μας αφού θα δούμε άμεση γυαλάδα μόνο σε λίγα λεπτά.

Τρόπος 4

ΥΛΙΚΑ
Φλούδες πατάτας
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Τέλος ένας πρωτότυπος τρόπος που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εξίσου για να πετύχουμε άμεσο γυάλισμα στα ασημικά μας είναι ο εξής:
Μπορούμε να βράσουμε φλούδες πατάτας και, όταν κρυώσουν, να αφήσουμε τα ασημικά μας λίγες ώρες μέσα στο ζωμό. Ακολουθήστε αυτές τις έξυπνες συμβουλές και θα δείτε άμεσα αποτελέσματα..
4 τρόποι για το γυάλισμα των ασημικών σε λίγα λεπτά 4 τρόποι  για το γυάλισμα των ασημικών  σε λίγα λεπτά Reviewed by TipsNow on Νοεμβρίου 12, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.