ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς μεταφράζουμε αρχεία srt για υπότιτλους σε 5 λεπτά;

Πώς μεταφράζουμε αρχεία .srt για υπότιτλους  σε 5 λεπτά;

Υπάρχουν πάρα πολλά προγράμματα στο διαδίκτυο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μεταφράσετε ένα αρχείο srt για υπότιτλους που μπορείτε να βάλετε στο αγαπημένο σας βίντεο που φτιάξατε και να το μεταφράσετε σε όποια γλώσσα θέλετε. Παρακάτω θα δείτε ένα πολύ εύκολο και γρήγορο τρόπο να μεταφράσετε ένα αρχείο σε 5 λεπτά. Η διαδικασία που θα χρειασθεί να ακολουθήσετε είναι αναλυτικά παρακάτω.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 
Πρώτα από όλα μπαίνουμε στον παρακάτω σύνδεσμο υπότιτλοι μετατροπή στην συνέχεια πατάμε εκεί που γράφει drop file to upload αφού ανέβει το αρχείο μας στην συνέχεια επιλέγουμε σε ποια γλώσσα θέλουμε να μεταφραστεί το αρχείο μας και πατάμε μετατροπή. Με την ροδέλα του ποντικιού μας αρχίζουμε να κατεβαίνουνε προς τα κάτω μέχρι να μεταφραστεί όλο το κείμενο που θέλουμε. Μόλις μεταφραστεί πατάμε save as. Το αρχείο είναι έτοιμο και μεταφρασμένο για το αγαπημένο σας βίντεο που έχετε φτιάξει.
Πώς μεταφράζουμε αρχεία srt για υπότιτλους σε 5 λεπτά; Πώς μεταφράζουμε αρχεία srt για υπότιτλους  σε 5 λεπτά; Reviewed by TipsNow on Σεπτεμβρίου 25, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.