ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Τι πρέπει να κάνουμε με τα λίπη και τα λάδια από τα φαγητά

Τι πρέπει να κάνουμε με τα λίπη και τα λάδια από τα φαγητά

Αυτό που πρέπει να προσέχουμε μετά από κάθε μαγείρεμα είναι τα υπολείμματα από τα λάδια και τα λίπη παρακάτω θα δείτε τι πρέπει να κάνουμε με αυτά τα υλικά και τι δεν πρέπει. Πότε μα ποτέ δεν ρίχνουμε τα λάδια ή τα λίπη από το μαγείρεμα στην αποχέτευση, όχι μόνο θα βουλώσουν οι σωλήνες σας αλλά δημιουργείται μεγάλη μόλυνση  και πρόβλημα ακόμα και στους βιολογικούς καθαρισμούς των Δήμων σας. Αυτό πού πρέπει να κάνουμε λοιπόν με τα λάδια αυτά είναι η ανακύκλωση και μόνο η ανακύκλωση. Μπορεί μερικοί να μην νοιάζονται για το περιβάλλον και να συνεχίζουν να ρίχνουν λάδια σε αποχετεύσεις, ή άλλοι βαριούνται να ανακυκλώσουν. Πράγμα που σημαίνει είτε ότι δεν έχουν ιδέα ως προς τα προβλήματα που δημιουργούν είτε δεν νοιάζονται για κανέναν ούτε για το ίδιο τους το παιδί. 
Τα καμμένα λάδια μπορεί να αχρηστεύουν μεγάλες ποσότητες νερού.  Ψάξτε στην περιοχή σας για την ανακύκλωση των λαδιών, σε όλες τις περιοχές και ειδικά στα μεγάλα αστικά κέντρα υπάρχουν εταιρείες ως προς αυτό. Αυτό λοιπόν που πρέπει να κάνουμε είναι το εξής:
ΥΛΙΚΑ
Ένα μεγάλο δοχείο
ένα χωνί
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Τοποθετούμε το πλαστικό δοχείο σε σκιερό μέρος και κάθε φορά που θέλουμε να πετάξουμε τα λάδια με ένα χωνί αδειάζουμε τα λάδια και γεμίζουμε το δοχείο, όταν γεμίσει μιλήστε με την εταιρεία ανακύκλωσης και δώστε τα για ανακύκλωση. Όχι μόνο προστατεύεται το περιβάλλον αλλά δημιουργείται και νέες θέσεις εργασίας σε αυτές τις εταιρείες.
Τι πρέπει να κάνουμε με τα λίπη και τα λάδια από τα φαγητά Τι πρέπει να κάνουμε με τα λίπη και τα λάδια από τα φαγητά Reviewed by TipsNow on Αυγούστου 16, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.